Prasklo tajemství Dary Rolins: Musím to přiznat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prasklo tajemství Dary Rolins: Musím to přiznat!

Pavel Nedvěd a Dara Rolins
Pavel Nedvěd a Dara Rolins (Instagram)

Jako zpěvačka a veřejně známá osoba o sebe Dara Rolins (50) intenzivně pečuje, aby před publikem i kamerami vypadala vždy skvěle. Jak to ale vypadá v zákulisí a domácnosti, kam oči veřejnosti nedohlédnou?

O svůj vzhled Dara Rolins dbá i mimo záři reflektorů. Jednou z největších chloub zpěvačky jsou dozajista vlasy, kterým věnuje náležitou péči. Většinu času jim totiž dává pěkně zabrat… „Musím se přiznat, že já se o vlasy musím opravdu pečlivě starat. Dost často, speciálně na vystoupeních, mám příčesky, protože lusknutím prstu mi nenarostou až k zadku. Ale my zpěvačky takhle čarujeme často,“ prozradila Rolins serveru Vlasta.cz.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...
Přibývající léta zpěvačka maskuje pomocí estetických zákroků. Co ale zatím řešit téměř nemusí, jsou šediny, které ženy trápí mnohdy už i před třicítkou! Dara se se šedinami sice potýká, ale ne tam, kde by je člověk primárně očekával… „Třeba jsem je objevila v obočí, takové zvláštní místo. Ale můj kadeřník nebo ti lidé, co se mi hrabou ve vlasech, mi říkali, že je to neuvěřitelné, ale že nemám ani jednu šedinu. Takže ve vlasech nic,“ pochlubila se Rolins, u které by šedivé vlasy nebyly výrazné i díky blonďatému odstínu hřívy.

Dara Rolins (50) o dceři: Co Lauře (15) závidím?!

Video se připravuje ...

Světlá barva vlasů ke zpěvačce neodmyslitelně patří. V minulosti si ovšem hrála s možností vlasy ztmavit. „Asi týden jsem vydržela s tmavou barvou. Ale připadala jsem si jako myška. Jak mám hnědé oči, prostě Dara je bloncka,“ dodala s hrdostí.



Přečtěte si
stoura
23. 11. 2023 • 09:14

Moc hezký příspěvky!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.