A JE TO VENKU! Se svolením vdovy Ivany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A JE TO VENKU! Se svolením vdovy Ivany

Kniha autorky Alky Hájkové (59) jako jedna z mála vychází se svolením vdovy Ivany Gottové (47).
Kniha autorky Alky Hájkové (59) jako jedna z mála vychází se svolením vdovy Ivany Gottové (47). (archiv)

Když se řekne Gott, vytáhne každý kamarád hromadu historek. Jedno mají všechny společné: Humor a lidskost! Do nové knihy s názvem Karel – Příběhy z trezoru přispěli blízcí ze všech možných oborů.

Mistr basů Karel Vágner (81) vzpomínal, že když točil Karlu Hálovi (†74), jemuž se přezdívalo Mr. Swing, desku Dívka toulavá, potřebovali druhý hlas. „Zavolal jsem Karlovi, zda by se toho neujal, a on mi nabídl, že přijede hned. Vůbec nemluvil o žádné smlouvě a o honoráři, rovnou to nazpíval,“ prozradil deníku Aha! Vágner.

55 let od tragické nehody slavného českého orchestru v Mongolsku: Karel Vágner přežil smrt šesti kamarádů!

Video se připravuje ...

„Když jsme měli hotovo, posílal jsem všechny domů. A řekl jsem, že už zbývají jen sbory. Karel se otočil ve dveřích, a řekl, abych nikoho nesháněl, že to všechno natočí sám. Hála je tak jediný, kdo má sbory od samotného Gotta,“ dodal hudební skladatel a producent.

Kniha autorky Alky Hájkové (59) jako jedna z mála vychází se svolením vdovy Ivany Gottové (47). Křest moderoval Slavíkův kmotřenec Patrik Rokl (56). „Vzal jsem si na to sako od Karla. Věnoval mi jich asi dvacet, dosud je všechny opatruju jako oko v hlavě,“ přiznal dýdžej.

Hlas Karla Gotta vytvořený umělou inteligencí: Poslechněte si!

Video se připravuje ...

Jeho matka Giovanna Fassati Roklová (82) zase přišla v placaté čepici s červeným dýnkem, v níž vypadala jako výpravčí. „Přivezl mi ji Rudlíček, když s Karlem jednou koncertovali v Německu. On miloval vlaky a znal všechny jízdní řády nazpaměť,“ dala k dobrému vdova po klavíristovi Rudolfu Roklovi (†55).



Přečtěte si
Marta Kubíková
8. 11. 2023 • 21:17

On už není, ale fanoušci a příznivci i milovníci jeho písniček jsou zde stále. Pokud vás to irituje, není nic snadnějšího než to nečíst a nebýt sobec. Víte ono to někoho zajímá a on ta saka opravdu od něj má...sám Karel to za svého života říkal.

miroslava13
8. 11. 2023 • 10:48

proč píšete furt o Gottovi, je mrtvý tak ho nechte odpočívat! Takové bláboly, to si můžu též vymyslet, že mám sako od Gotta. Koho to zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.