Issová & Prachař: O svatbě nepřemýšlíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Issová & Prachař: O svatbě nepřemýšlíme!

Na Kukačky – komedii plnou zápletek – se přišli podívat i dva hlavní hrdinové Martha Issová a Jakub Prachař, který dorazil v zajímavé ušance a ani na moment ji nesundal z hlavy.
Na Kukačky – komedii plnou zápletek – se přišli podívat i dva hlavní hrdinové Martha Issová a Jakub Prachař, který dorazil v zajímavé ušance a ani na moment ji nesundal z hlavy. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Svatbu nanečisto mají za sebou Martha Issová (26) a Jakub Prachař (24). Jde však jen o akt v televizní komedii. Milenci zatím ve skutečnosti o svatbě nepřemýšlejí.

Svatbu nanečisto mají za sebou Martha Issová (26) a Jakub Prachař (24). Jde však jen o akt v televizní komedii. Milenci zatím ve skutečnosti o svatbě nepřemýšlejí.

„Když se to natáčelo, někdo nás vyfotil a vyšlo to v novinách. Psali mi kámoši, že mi teda blahopřejí. Netušili, že prý do toho tak brzy praštím,“ řekl deníku Aha! Prachař, který společně s Issovou dorazil do kina MAT, aby si zavzpomínali na svůj fiktivní sňatek ve filmu Kukačky. Ten uvede Česká televize 3. února.

A samozřejmě nemohli chybět jejich filmoví rodiče – Simona Stašová a Jaroslav Dušek. A měli se k sobě, jako by byli manželé i ve skutečnosti. Neustále se chichotali, tulili a hladili. „Musíme být přece přesvědčiví, ne? Zkrátka jsme manželé,“ smáli se oba populární herci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.