Dcera Olivie Newton-Johnové (†73): Máma se mi zjevuje jako ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Olivie Newton-Johnové (†73): Máma se mi zjevuje jako ...

Olivia nyní na Chloe dohlíží ze záhrobí.
Olivia nyní na Chloe dohlíží ze záhrobí. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Vztah Olivie Newton-Johnové (†73) s její jedinou dcerou býval hodně problematický, ale v posledních měsících života slavné Sandy z Pomády (1978) se všechno změnilo. Krásná Chloe Lattanziová (37) od té doby doslova umírá steskem. A mámu vidí všude!

„Od té doby, co zemřela, nebyl jediný den, kdy bych na mámu nemyslela,“ říká Chloe, když popisuje, jak moc bez milované maminky strádá. Cítí se prý často ztracená, bezradná. „Je to oceán, v němž bez ní neumím plavat!“ našla trefný příměr kráska, která si prošla v životě těžkými trablemi: zažila deprese, obsedantně kompulzivní poruchu, anorexii, drogy i období nasáklé alkoholem. „Máma byla pevnou zemí pod mýma nohama.“ Stále častěji má ale pocit, že nad ní Olivia drží stráž a bdí nad jejími životními kroky. „Poslední, co mi maminka řekla bylo: „Moje sluníčko...“ Teď kolem mě rozestavěla anděly, aby mě hlídali. Ukázala se mi už v různých podobách, a to je velmi uklidňující,“ popisuje silně spirituálně zaměřená zpěvačka, která pochází z hereččina prvního, 11 let trvajícího manželství s fešným hercem a tanečníkem Mattem Latanzim (64).

Nejnověji se jí prý zjevuje za oknem jejího domu. Pravidelně tam přilétá sova, tiše prý posedí třeba hodinu a pak zase roztáhne křídla klouzavým letem zmizí. „Jsem přesvědčená, že je to duch mé matky,“ říká dcera herečky, která po 30 letech boje udolala rakovina prsu.

Smrt malého Sebastiána (3). A Sandy z Pomády bojuje s rakovinou

Video se připravuje ...

Tři bitvy

Nádor jí diagnostikovali poprvé už v roce 1992, kdy jí bylo jen 43 let, druhý boj svedla v roce 2013 a ten závěrečný, kdy už se jí rakovina rozšířila i do kostí, po roce 2017. Olivia zemřela 8. srpna 2022 ve věku 73 let, státní pohřeb jí Austrálie vypravila až zkraje tohoto roku. I tam prý Chloe silně cítila maminčinu přítomnost.

Víte, že...

...do o 11 let mladšího Lattanziho se Olivia zamilovala při natáčení filmu Xanadu? Když pak v roce 1992 bojovala poprvé s rakovinou, opustil ji s dceřinou chůvou!

Názor média: Ptáci? Mocná symbolika...

Chloe se určitě budou mnozí posmívat, ale přední britská spiritistka se schopnostmi média T. J. Higgsová vysvětlila, že duchovní svět je říší čisté lásky. „Ptáci, kteří se k nám vrací jako milovaní lidé, jsou zvláště mocnými posly z druhé strany,“ vysvětluje. Podle ní má tedy Chloe na své straně skutečně mocného spojence, který jí bude pomáhat kráčet životem...

Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.