Zdrcený Slováček o dceři Aničce: Tohle by ji nejspíš zabilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zdrcený Slováček o dceři Aničce: Tohle by ji nejspíš zabilo

Všechny koncerty teď Slováček hodlá hrát i pro svoji dceru.
Všechny koncerty teď Slováček hodlá hrát i pro svoji dceru. (M. Hykl)

Felix Slováček (80) zažívá jednoznačně nejhorší chvíle v životě, jeho dceři Aničce (28) se vrátila rakovina. Tentokrát udeřila v ještě agresivnější formě. Celá rodina se snaží být oporou a pevně věří, že se nádor na plicích podaří zlikvidovat, zároveň si uvědomují, že úspěšnost léčby brzdí její nízký věk. Dcera známých rodičů navíc nepodléhá nabídkám různých šarlatánů, jejichž metody by mohly být i fatální.

„Je to na h*vno! Co vám mám říkat… Pro mě jako pro tátu je naprosto příšerný, že moje malá holčička je vážně nemocná, a i kdybych se sebevíc snažil, nemůžu jí nijak pomoct,“ zadržoval jen těžko Felix slzy v otevřeném rozhovoru pro eXtra.cz. Sám se snaží myšlenky na to nejhorší zastřít prací, musí zaměstnávat hlavu, aby se nezbláznil. „U mladých je to agresivnější,“ řekl také zdrceně.

Slováčková před koncertem v Lucerně: Takhle se chystala oznámit zásadní zprávu!

Video se připravuje ...

I tak jej neopouští víra, že i tentokrát si Anička vybojuje uzdravení. „Žiju v přesvědčení, že to dobře dopadne. Ona sama je taky pozitivní. Jak to celé bude, to vědí ale snad jen doktoři. Uvidíme, jak zabere chemoterapie,“ cituje jej eXtra.cz.

„Aniččin děda byl doktor, takže moc dobře ví, že je lepší respektovat medicínu a neposlouchat šarlatány. Kdyby zkusila všechno, co jí lidé nabízejí k vyléčení, tak by ji to nejspíš zabilo,“ dodal také.

Anna Slováčková: Svalovci mi nic neříkají, u chlapa chci něco jiného

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.