Hamrová vyrazila Novotného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hamrová vyrazila Novotného!

Kateřina Hamrová se rozhodla najít nového moderátora.
Kateřina Hamrová se rozhodla najít nového moderátora. (Aha! – Lenka Hatašová)

PRAHA – Kontroverzní ředitelka soutěže Miss Junior a »hloupá blondýna« od Krause z Frekvence 1 Kateřina Hamrová (40) nenechala nic náhodě. Ačkoliv se Pavel Novotný (26) omluvil za výrok, že se vyspí minimálně s polovinou finalistek Miss Junior, Hamrová nelenila. Hledá nového moderátora!

Novotný natočil šokující video pro stream.cz, ve kterém vyhrožuje sexuálním skandálem s finalistkami Miss Junior. „Jeho omluvu považuji jen za zástěrku, aby se na postu moderátora galafinále udržel. Nechci si hřát hada na prsou! Nechci čekat, jestli udělá průšvih, nebo ne! Už jsem oslovila pár známých lidí,“ říká Harmová. A co by Novotný musel udělat, aby změnila názor? „Už nic, už udělal,“ pousmívá se ironicky Hamrová. „Dala jsem mu šanci ukázat svou lepší polovinu a chopil se toho po svém. Umí překvapit jen chvástáním a urážkami! Hledám profesionála, ne mediálního kašpárka!“ dodala Hamrová.

A co na to říká Novotný? „Je to celé o penězích. Normálně moderuji za nějakých padesát, šedesát tisíc. Když je to jako u Hamrové spojené s charitou, všichni účinkující vystupují zadarmo a kompletní výtěžek jde na dobrou věc, říkám si jen třicet, abych všem ukázal dobré srdce. Ale pod tuto cifru jít nemohu. Asi to na Hamrovku bylo hodně, jinak nevím, proč mě odvolala. Je mi to u pr...e, mám kšeftů dost,“ říká syn populárního baviče.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.