Zdeněk Srstka (73): SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdeněk Srstka (73): SVATBA!

PRAHA – Tak to je šok! Druhou českou celebritou po Karlu Gottovi, která se rozhodla v roce 2008 uzavřít sňatek, je herec a kaskadér Zdeněk Srstka (73).

Tak to je šok! Druhou českou celebritou po Karlu Gottovi, která se rozhodla v roce 2008 uzavřít sňatek, je herec a kaskadér Zdeněk Srstka (73).

„Zdeněk se rozhodl, že si prvního února vezme svou dlouholetou přítelkyni Alenku Dvořákovou,“ prozradil nám kamarád slavného lamželeza. Samotný Srstka svůj chystaný sňatek nechtěl komentovat. „Nedivte se mu. Jeho přítelkyni Alenku znají jen jeho nejbližší. Nikdy nechtěl, aby se tenhle jeho vztah nějak moc medializoval,“ dodává náš zdroj. Svatba se prvního února uskuteční v Újezdu nad Lesy. Srstka, který hrál ve více než dvacítce filmů a proslavil se i jako moderátor pořadu Chcete mě, kde nabízel divákům opuštěné psy, je už přes čtyřicet let rozvedený. Z prvního manželství má syna Jiřího (45), který byl ředitelem Národního divadla. Přítelkyně a budoucí manželka Alena Dvořáková je o více jak patnáct let mladší než Srstka a se slavným hercem žije už několik let.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.