Gott zuří! Místo líbánek rána přímo do srdce! Svobodův tajný seznam milenek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott zuří! Místo líbánek rána přímo do srdce! Svobodův tajný seznam milenek

Rozčílený kvůli seznamu milenek.
Rozčílený kvůli seznamu milenek. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Před 12 dny se koupal ve štěstí, jeho první svatba v Las Vegas byla vrcholem romantiky. Teď je ale bledý vzteky! Karel Gott (68) cítí, že je v ohrožení jeho dobré jméno – tedy to, na čem si zakládá možná víc než na svém zázračném hlasu.

»Nechci s tím být s tím být spojován! Nikdy!«

Před 12 dny se koupal ve štěstí, jeho první svatba v Las Vegas byla vrcholem romantiky. Teď je ale bledý vzteky! Karel Gott (68) cítí, že je v ohrožení jeho dobré jméno – tedy to, na čem si zakládá možná víc než na svém zázračném hlasu.

Ve dnech, kdy si připomíná rok od tragické smrti svého velkého kamaráda, hudebního skladatele Karla Svobody (†68), musí čelit útokům, že má něco společného s novou skandální knihou »Causa Karel a Vendula«. V ní je mj. zmiňován i tajný deník, který si Karel Svoboda psal a který obsahuje seznam slavných žen, jež prošly jeho postelí. A proč je Gott tak naštvaný? Kniha bude totiž pokřtěna už příští středu v „jeho“ restauraci Gott Gallery Restaurant! Ano, Karel Gott dal téhle restauraci své jméno, jinak s ní ale nemá nic společného.

Jenže – vysvětlujte to lidem! A tak musí Zlatý slavík jako kolovrátek neustále opakovat: „Nemám s tou knihou vůbec nic společného! Nechci být v žádném případě spojován s jednostranným pohledem na soukromý život Karla Svobody! Na křtu té knihy opravdu nebudu!“ A stres ve spojení s virózou se asi dost podepsaly i na jeho čtvrtečním vystoupení na plese společnosti Červa na Žofíně. Oficiální část svého koncertu sice zvládl bezchybně, ale pak…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.