Elen Černá-Valentová: Bojí se stárnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Elen Černá-Valentová: Bojí se stárnutí

Elen Černá-Valentová chce vypadat stále dobře. Proto si vyzkoušela i nový make-up.
Elen Černá-Valentová chce vypadat stále dobře. Proto si vyzkoušela i nový make-up. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – »Vypadat stále mladě a svěže!« je motto, které se snaží plnit i bývalá modelka a manželka akrobatického lyžaře Aleše Valenty (34) Elen Černá-Valentová (33).

»Vypadat stále mladě a svěže!« je motto, které se snaží plnit i bývalá modelka a manželka akrobatického lyžaře Aleše Valenty (34) Elen Černá-Valentová (33). Jako moderátorka se totiž zúčastnila tiskové konference dekorativní kosmetiky Astor, kde si vyzkoušela i některé z novinek.

„Líčím se většinou jen do společnosti a to pak se vším všudy. Makeup, řasenka, stíny i rtěnka. Když jsem ale doma, nechávám pleť odpočinout,“ prozradila Elen, která se mimo jiné deníku Aha! svěřila, jak je to doopravdy s jejím údajným těhotenstvím. „Na to se mě ptají všichni už asi rok. Chápu to, protože jsme s Alešem měli děti krátce po sobě. Nyní ale opravdu těhotná nejsem,“ dodala moderátorka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.