Kornova sestra Yvetta: Z bezdomovkyně fešandou ve společnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kornova sestra Yvetta: Z bezdomovkyně fešandou ve společnosti

Yvetta Kornová
Yvetta Kornová (Profimedia)

Poprvé natáčela Yvetta Kornová (61) už ve dvanácti, patřila mezi největší dětské hvězdy. Po letech na ulici a závislosti na tvrdých drogách ale mladší sestra Jiřího Korna (74) raději volí azyl v přírodě. Deníku Aha! přiznala, že z lidí už má strach.

Dřív na sebe jako herečka strhávala pozornost, v městském divadle v Náchodě se ale schovávala za svoje garde, režiséra a náchodského radního Tomáše Magnuska (39). „Manžel je tady taky, sedí dole, tak trochu inkognito,“ usmála se Yvetta plaše. A hned jak coby porotkyně odhlasovala v soutěži Anděl mezi zdravotníky, zvedala se k odchodu. „Miluju lidi, mám je strašně ráda, ale trošku se jich bojím. Vždycky když mezi ně jdu, mám velké obavy, ale když už jsem mezi nimi, tak mám strašnou radost,“ svěřila se Aha! herečka a vzápětí vysvětlila, co ji přimělo opustit domek nedaleko Náchoda a výjimečně se vydat mezi lidi.

Sestra Jiřího Korna Yvetta přiznala: Panický strach z lidí!

Video se připravuje ...

„Nechtěla jsem pozvání odmítnout. Zdravotníci jsou úžasní a já smekám před jejich úsměvy, které nám dávají, když máme nějakou bolístku,“ dodala a ani se nesnažila skrývat dojetí. „Na velkou společnost nejsem zvyklá. Mám doma dva berany, kočky a s nimi jsem prakticky pořád,“ vylíčila Kornová, která se na konci července vdala za spisovatele Josefa Petrů (57).

Líbánky nebudou

„Mohli bychom odjet, oni ti berani tři dny vydrží a my bychom stejně na víc dní nikam nejeli, protože doma je doma,“ smála se sympatická žena, která toho má za sebou, i vlastní vinou, opravdu hodně. V minulosti totiž několikrát skončila v léčebně kvůli závislosti na drogách a alkoholu, soud jí dokonce odebral i děti, o které pak tři roky bojovala. Yvettin současný život ale vypadá úplně jinak. „Bydlím na vesnici, kde jsou tak úžasní lidé. Hlavně babičky, s nimiž si ráda povídám a chodím jim nakupovat. Mám ráda tu jejich obyčejnost,“ prozradila Aha! herečka.

Jiří Korn (73): Myšlenky na konec kariéry!

Video se připravuje ...

Z HVĚZDY TROSKA

Je nejmladší ze čtyř sourozenců a stejně jako oni zpívala a tancovala. Poprvé se ve 12 letech objevila ve filmu Přijela k nám pouť a pak už šla z role do role. Úspěšnou kariéru zazdila několika špatnými rozhodnutími. Odešla z konzervatoře, živila se jako rekvizitářka na Barrandově. Pak začala jezdit jako bedňák a osvětlovač skupin Pražský výběr a Abraxas. Pila a fetovala.

„Drogy začaly být i doma, dobrovolně jsem si je nechala píchnout. Brala jsem je rok a půl. Po půlroce fetování mi vzaly úřady všechny tři děti,“ vzpomínala na drsné období Kornová. Byl to právě Magnusek, který jí dal šanci. Nabídl Yvettě práci ve svém hereckém muzeu v Ratibořicích a dostal ji i znovu před kameru. A opět to byl on, kdo ji během komorního obřadu oddal za dlouholetého přítele. „Tomáš je pro mě strašně důležitý člověk, začal mě znovu obsazovat a dal mi důvěru, jsem mu strašně vděčná, že mě má rád. Já to cítím a to je strašně krásný,“ říká Kornová.



Přečtěte si
XYZ3
1. 9. 2023 • 18:25

Vypadá jak Jirka Korn

Evikzmercedesa
1. 9. 2023 • 09:28

spadla do zavislosti na drogác­h.bo­huzel­.neom­louvám ji. ted pracuje v domove duchodcu,zije poklidným zivotem. Sudte a budete souzen....v mladi si vytrpela své,neustále ji nekdo predhazoval uspesneho bratram, daval ji ho za vzor.Kazdy na to nema aby odolal nastraham soubyznysu....Preji ji hodne zdraví...

Petr Pompovic
1. 9. 2023 • 06:51

Paní Kornovou, potkávám často. Musím říct, že tak pozitivního človíčka jen tak nepotkáte. Je úžasné ,že po všem, co zažila a prožila, našla v sobě sílu vše obrátit. Chytří vědí, že to vše co bylo , byla tak trochu nemoc. A hloupý tu budou psát hlouposti, související s tím jak vypadá. Paní Yvettko, kašlete na všechny a buďte svá. Jste krásný člověk. Motorkář Pompo

ELLA Průšová
31. 8. 2023 • 20:51

zuza... a v čem je ona talentovaná? Jí ani děti nezajímaly, ta si jela podle svého!

Květoslava Velanova
31. 8. 2023 • 12:37

Ze závislosti se dostala. Teď by měla zapracovat na svém zevnějšku. Stačila by pěkná padnoucí paruka. Divím se, že jí, jako ženě to nevadí, nebo jí to p.Magnusek nedoporučí. Vím, že na vzhledu až tak nezáleží. Není to tak dlouho, co se vdávala, tak by měla mįt snahu se líbit manželovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.