Milionář Kršák: Pumpoval Novu, teď drtí Primu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milionář Kršák: Pumpoval Novu, teď drtí Primu!

Peter Kršák
Peter Kršák (ČTK)

PRAHA – TV Prima má vážný problém! Detektivní seriál 1. oddělení s Filipem Blažkem, Tomášem Hanákem a Alicí Bendovou v hlavních rolích, který má být jedním z hitů nového primáckého programu, se možná na Primě vůbec neobjeví!

TV Prima má vážný problém! Detektivní seriál 1. oddělení s Filipem Blažkem, Tomášem Hanákem a Alicí Bendovou v hlavních rolích, který má být jedním z hitů nového primáckého programu, se možná na Primě vůbec neobjeví!

„Seriál natáčí firma Petera Kršáka. To je ten, který byl spolumajitelem licence Novy a nechal si za prodej svého podílu pořádně zaplatit. Teď tlačí do kouta Primu. Kršák točí 1. oddělení zároveň i pro slovenskou televizi Joj. Prima seriál už promuje, ale ještě nemá s Kršákem podepsanou smlouvu a on chce teď mnohem víc peněz, než byla původní dohoda,“ říká náš zdroj.

„Jsem tisíce kilometrů daleko, vše vám řekne jednatel pan Capanda,“ prohlásil Peter Kršák. „Jednání s Primou probíhají, a pokud nedopadnou, tak vám o tom všechno řeknu. Zavolejte mi v pondělí, to už bude jasno,“ dodal Jaroslav Capanda. „S firmou pana Kršáka máme memorandum, které dodržujeme. Druhá strana se ale rozhodla svévolně navyšovat cenu, s čímž nesouhlasíme,“ řekl mluvčí Primy Ladislav Pavlík. „Ten seriál už stál Kršáka 28 milionů, ale on je tak svérázný, že ho Primě neprodá. Prima se ale nechce nechat vydírat a klidně to může skončit až u soudu,“ dodal náš zdroj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.