Pohřeb Kaliny (†58) ze Sto zvířat: Mámina slova plná lásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohřeb Kaliny (†58) ze Sto zvířat: Mámina slova plná lásky

Rodina zveřejnila parte zesnulého hudebníka Jana Kaliny z kapely Sto zvířat.
Rodina zveřejnila parte zesnulého hudebníka Jana Kaliny z kapely Sto zvířat.  (Facebook)

Odešel náhle a moc brzy. Rodina, přátelé, kolegové i příznivci se v pátek naposledy rozloučili s kapelníkem a zakladatelem skupiny Sto zvířat Janem Kalinou (†58), který náhle zemřel 18. srpna. Dojemný vzkaz mu u rakve zanechala i maminka...

Na pohřeb dorazily desítky muzikantových příznivců. Mnozí z nich přišli v tričku se symbolem kapely – žlutým slonem. Ten se v podobě smuteční kytice objevil také na schodech smuteční síně.

Pohřeb Honzy Kaliny ze Sto zvířat

Video se připravuje ...

Říkala mu Hatíčku

V první řadě vedle hudebníkovy sestry Evy seděla Kalinova maminka, která synovi na poslední cestu připravila věnec z bílých růžích ve tvaru srdce. Zpěvák měl spoustu přezdívek, proto ho oslovila tou, kterou mu říkávala. „Mému nejdražšímu Hatíčkovi šťastnou cestu do nebe, tvoje máma,“ stálo na stuze.

Díky, táto!

Během obřadu četl Tomáš Jeřábek (48) alias zlý bankéř z reklamy proslov, který napsal jeden ze členů kapely. Nad rakví promluvila také Kalinova dcera a k srdceryvné řeči přidala i pár úsměvných vzpomínek. „Díky, že jsi byl můj táta!“ vzkázala mu do nebe.

Bára Štěpánová na pohřbu Jana Kaliny

Video se připravuje ...

Štěpánová lapala po dechu

Poslední sbohem tátovi skupiny Sto zvířat přišla dát i Bára Štěpánová (63) s manželem Miroslavem Barabášem (61). Bývalá vrchní sestra Babeta ze seriálové Ordinace ale měla co dělat, aby smuteční obřad vůbec vydýchala. Udělalo se jí špatně! S rukou na hrudi se proto přesunula k východu, kde alespoň trochu proudil vzduch. Přemohla ji smutná chvíle a své udělalo i tropické horko a vydýchaný vzduch ve Velké obřadní síni strašnického krematoria.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.