Bílá v Rusku: Ahoj Moskvo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bílá v Rusku: Ahoj Moskvo!

Lucie Bílá na moskevském letišti nešetřila úsměvy.
Lucie Bílá na moskevském letišti nešetřila úsměvy. (: Lenka HATAŠOVÁ/Story)

MOSKVA/PRAHA – Moskevská mise Hvězdného koncertu 2006 splněna! Ruští příznivci českých zpěváků se nenechali otrávit hlasovou indispozicí způsobenou neúčastí Karla Gotta (66) a Helena Vondráčková (58), Lucie Bílá (40), Marina Vyskvorkina i »domácí« Alexandrovci sklidili po svém vystoupení v šestitisícovém koncertním sále legendárního Kremlu obrovský úspěch.

Však také následná recepce na českém velvyslanectví končila až kolem čtvrté hodiny ranní! I přesto naši zpěváci přistáli na pražském ruzyňském letišti už včera v půl jedné odpoledne. „Bylo to nádherné,“ svěřila se deníku Aha! s bezprostředními dojmy hned po příletu Helena Vondráčková. „Po koncertě jsem byla tak zavalená kyticemi, že jsem jich polovinu musela bohužel nechat na hotelu. Prostě jsem je nepobrala,“ prozradila zpěvačka, která si v Moskvě udělala čas i na procházku.

Na té ji samozřejmě doprovázel i manžel a manažer v jedné osobě Martin Michal (47). „Martin se hrozně chtěl podívat do mauzolea, pořád mě tam táhnul. Jenže měli zavřeno, tak měl smůlu. Alespoň jsme tak měli čas podívat se po obchodech. Samozřejmě jsem neodolala a koupila si tam botičky,“ smála se Helena.

Už podruhé byla v Moskvě Lucie Bílá, která hned na letišti ruské hlavní město pozdravila máváním „Ahoj Moskvo!“. Doprovod jí dělal její manžel Václav »Noid« Bárta. Poslední z Hvězdných koncertů 2006 evropského turné Agentury NKL Žofín Jana Nekoly se uskuteční příští týden v Kyjevě a deník Aha! bude opět u toho!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.