Iveta Bartošová: SEX s Ringo Čechem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: SEX s Ringo Čechem?

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Sex s Ringem? Zpěvačka Iveta Bartošová (42) dostala velmi zajímavou pracovní nabídku. Jenže má háček! Tou nabídkou je role v divadelní hře Dívčí válka od Františka Ringo Čecha (64).

Sex s Ringem? Zpěvačka Iveta Bartošová (42) dostala velmi zajímavou pracovní nabídku. Jenže má háček! Tou nabídkou je role v divadelní hře Dívčí válka od Františka Ringo Čecha (64). Ringo je ovšem znám tím, že většina žen, které u sebe v divadle zaměstnal, musela před přijetím projít tzv. ústní zkouškou. Ta podle některých aktérek spočívala v tom, že uchazečka poskytla Čechovi orální sex. „Ano, chtěl po mně sex,“ přiznala v minulosti například Alena Šeredová, která od Ringovy ústní zkoušky vyděšeně utekla. Bude muset touto ústní zkouškou projít také Iveta?

„O Ivetu Bartošovou bych moc stál. Dokonce jsem jí řekl, že si může vybrat kteroukoliv ženskou roli,“ přiznal deníku Aha! slavný principál. „Ta nabídka opravdu přišla a my ji zvažujeme, stejně jako všechny ostatní nabídky. Ale zatím Iveta žádné rozhodnutí neučinila,“ říká manažer Bartošové Ivan Rössler. Otázkou zůstává, zda by si Čech Ivetu v případě jejího zájmu o angažmá pozval na svou vyhlášenou ústní zkoušku. Ty s kandidátkami na role provádí ve svém domě v Jílovišti a s divadlem mají pramálo společného. „Nepokrytě si řekl o orální sex,“ popsala průběh ústní zkoušky jedna z kandidátek. Existenci tohoto nestandardního přijímacího institutu potvrdila i Alena Šeredová. „Když jsem pochopila o co panu Čechovi jde, tak jsem ho odmítla a odešla. Zas tolik jsem v jeho hře hrát nechtěla,“ nechala se slyšet znechucená Šeredová. Iveto, jak dopadneš u ústní zkoušky ty?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.