Neposedný milovník Vízner: Časté stěhování! Kvůli ženám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Neposedný milovník Vízner: Časté stěhování! Kvůli ženám...

Herec evidentně trpí velkými bolestmi a špatně se mu chodí. Na sobě má speciální vestičku, která podle všeho patří k přístroji, zajišťujícímu dávkování léčebné látky přímo do těla.
Herec evidentně trpí velkými bolestmi a špatně se mu chodí. Na sobě má speciální vestičku, která podle všeho patří k přístroji, zajišťujícímu dávkování léčebné látky přímo do těla. (David Kundrát, Martin Hykl, Marel Pátek, Pavel Machan)

Rodičům patřila vila v pražském Veleslavíně, ale kvůli láskám se Oldřich Vízner (76) často stěhoval. Právě ženy jeho života způsobily, že herec mnohokrát měnil adresu. Jak se někde objevila hezká sukně, škatulata, hejbejte se...

Když filmový Saturnin zahořel láskou k Zuzaně, která pracovala v České televizi, odstěhoval se k ní a slavný dům rodičů, který si zahrál v komedii S tebou mě baví svět, nechal bývalé manželce Janě Šulcové (†76), dcerám Rozálii (48) a Tereze (51). Ani další, v pořadí už třetí, dcera Viktorie (26), ale nepřiměla věčného milovníka, aby se konečně usadil. Zuzanu záhy opustil a zakoukal se do kolegyně Venduly Křížové (51). Vendulce bylo přesně tolik, kolik Oldově nejstarší dceři Tereze. Napřed žili v jejím bytě, jenže když postupně přišli na svět Anežka (23), Albert (21) a František (16), začalo v něm být těsno.

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

Proto si pořídili hezký bungalov v Horoměřicích. Na zahradě byla houpačka a prolézačky, pro děti hotový ráj. Jenže neposedný Olda ještě neřekl poslední slovo. Po dvaceti letech opustil se sedmdesátkou na krku Vendulu kvůli čtyřiadvacetileté dívce. Přitom ale opatrně mlžil. „Tak úplně jsem se od Venduly neodstěhoval,“ tvrdil. Vážná nemoc, o které se hovoří, ale vše změnila. Jeho zdraví hlídá přístroj, který se používá při léčbě parkinsona. Herec žije v Hostivici v sociálním bytě, je odkázaný na péči ostatních.

Mlýn s modřínem

Oldřichovi patří ještě chalupa. Starý mlýn, který v 18. století vyhořel. Herec si ho pořídil ještě s první manželkou Janou. Dali ho do kupy a Olda projevil přání, aby ho tam jednou pochovali. „Chci, aby mě vysypali pod modřín, který ke mně podle narození patří,“ pravil.

Bleskové zprávy: Usmíření zesnulé Šulcové s Víznerem a svatební cesta Molavcové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
13. 8. 2023 • 18:30

Tak už hošánek dostříkal a teď na něj čeká jen ta rakev.

miroslava13
13. 8. 2023 • 11:53

dneska už jsou dospělé ale i tak je to nezodpovědné!!!

miroslava13
13. 8. 2023 • 11:50

že střídá ženský bych ještě pochopila...je to JEN chlap!!! ale proč si nadělal 6 dětí? To nechápu. všechny živit v jeho věku a zdravotním stavu???? To nepochopím. chudinky děti. Pak to bude živit stát????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.