Filmaři narazili: Vzdali snahu omladit Julii Robertsovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Filmaři narazili: Vzdali snahu omladit Julii Robertsovou!

Julia Roberts
Julia Roberts (archiv Blesku)

Filmová sága Mission: Impossible o agentu Ethanovi Huntovi (Tom Cruise, 61) sestává z jednoduché zápletky odkazující na název – jak provést zdánlivě neuskutečnitelnou misi, kterou nakonec hlavní hrdina vždy zvládne.

Ovšem na jeden úkol byli členové natáčecího štábu přece jen krátcí. Do aktuálního sedmého dílu s podnázvem Odplata chtěli původně i Julii Robertsovou (55), kterou spolu s Cruisem plánovali digitálně výrazně omladit. Jenže tvrdě narazili! „Chtěli jsme ve filmu mít flashback z roku 1989, kdy bylo oběma kolem dvaceti. Když mi ale došel účet od tvůrců speciálních efektů na omlazení herců, zavrhl jsem to,“ přiznal režisér Christopher McQuarrie (54).

Ten chlap je magor! Tom Cruise skáče z útesu

Video se připravuje ...

„Bylo by to drahé podobně, jako kdybychom si chtěli koupit nový vlak!“ dodal zvesela s připomínkou scény, kdy celou vlakovou soupravu shodili z útesu! Omladit Julii tak byla mise jednak nemožná, jednak i trochu zbytečná: herečka stále vypadá skvěle a vlastně každý by jí tipoval o mnoho let míň...

Indianu zaplatili...

Na digitální úpravy herců doplatil třeba nový Indiana Jones (s podtitulem nástroj osudu). Omlazení Harrisona Forda (81) pro úvodní scénu (odehrává se v době druhé světové války) navýšilo rozpočet na závratných 6,4 miliardy korun, což z něj udělalo 13. nejdražší film všech dob!

Kulový Blesk: Jak se povedl nový Indiana Jones s omlazeným Fordem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.