Nový Top Gun válcuje kina: UŽ VYDĚLAL 3,5 MILIARDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový Top Gun válcuje kina: UŽ VYDĚLAL 3,5 MILIARDY!

Top Gun 2, již brzy v kinech
Top Gun 2, již brzy v kinech (paramount, facebook)

Předpovědi se naplňují a nový Top Gun s přídomkem Maverick bere hned po svém uvedení kina útokem.

Za první čtyři dny vydělal akční snímek v USA v přepočtu 3,5 miliardy korun A mimořádně tak potěšil duchovního otce pokračování a jeho hlavní hvězdu Toma Cruise (59), pro kterého to byl nejlepší nástup do kin ze všech jeho filmů. Není třeba připomínat, že první Top Gun udělal před 36 roky z Cruise mezinárodní hvězdu první velikosti. Film o soutěživých pilotech se tehdy stal kasovním trhákem, od premiéry roce 1986 vydělal 8 miliard korun při rozpočtu pouhých 350 milionů.

Top Gun 2: Tom Cruise se vrací v nejslavnější roli

Video se připravuje ...

Sexy Italka Giulia Lupettiová (33) dostala také roli: 
JE TO LEKCE, HRÁT S CRUISEM

S novým Top Gunem dostala velkou šanci představit se fanouškům po celém světě i žhavá italská herečka Giulia Lupettiová (33). „Když jsem se dozvěděla, že jsem dostala roli důstojnice amerického letectva, myslela jsem, že sním. Bylo to velmi emotivní. Já jsem za tuto zkušenost hluboce vděčná. Bylo mi ctí, že jsem mohla sdílet scénu s hercem, jako je Tom Cruise. Vidět ho natáčet je jednou z největších lekcí, které lze získat,“ uvedla Giulia, která začínala jako modelka spodního prádla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.