Hvězda Anděla s ďáblem v těle Zdena Studenková: Skončila v podnájmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Anděla s ďáblem v těle Zdena Studenková: Skončila v podnájmu!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Nestárnoucí slovenská herečka Zdena Studenková (69), kterou proslavila role zpěvačky v komedii S tebou mě baví svět, si ve svém bohatém životě nejednou sáhla na dno. Když po rozvodu vyplatila manžela, málem skončila na dlažbě!

Za režiséra Stanislava Párnického (†77) byla herečka vdaná 14 let, z manželství se narodila jediná dcera Simona (43). „Rozvedla jsem se, souhlasila jsem s tím, že prodáme dům, rozdělíme si peníze. Bylo mi úplně jedno, jestli budu mít kde bydlet,“ uvedla Zdena, která manžela opustila kvůli mladšímu muzikantovi Branislavu Kostkovi (52). „Měla jsem v té době štěstí, že jsem vydělala na zahraničním seriálu na vlastní dům. Vyplatila jsem bývalého manžela a zůstala v něm s dcerou a přítelem,“ prozradila herečka. Nekompromisní rozhodnutí si ale pochopitelně vybralo svou daň. „Finančně mě to odstupné vyčerpalo tak, že jsme nějakou dobu žili v maličkém podnájmu a dům se pronajímal. Nebylo to nejlepší období a nikdo to tehdy nevěděl,“ dodala Studenková, která je po boku Branislava Kostky šťastná už 30 let. I když se doposud nevzali...

Zdena Studenková se poprvé v Ordinaci představí již tento čtvrtek. Bude to drama!

Video se připravuje ...

Chlubí se dcerou

Dcera Simona vystudovala obor scenáristika a dramaturgie na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě, věnovala se práci v PR agentuře a jistý čas výrobě šperků. „Je hotový filmový a knižní maniak. Když se jí zeptám, na co bychom měli jít s Brankem do kina, hned mi řekne, co je dobré, špatné, blbost, čemu se mám vyhnout... Ví vše o režisérech, scenáristech... Na její doporučení dám,“ chlubí se atraktivní blondýnka.

Režíroval Ordinaci

Režisér Stanislav Párnický (†77) zemřel letos 31. března. Dlouhé roky točil pro Slovenskou televizi, Zdenu obsadil do několika seriálu a třeba i do filmu Kára plná bolesti. Režíroval také slovenskou verzi Ordinace v růžové zahradě.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrovy moderátorky, plastiky Studénkové a Brzbohatého rozcvička

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.