Suchý o svatbě Molavcové se Strejčkem věděl, ale... Musel mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Suchý o svatbě Molavcové se Strejčkem věděl, ale... Musel mlčet!

Jitka a Alfred v dokumentu Klaunka.
Jitka a Alfred v dokumentu Klaunka. (Foto ČT, ara)

Na nějaké líbánky u moře může čerstvě vdaná Jitka Molavcová (73) vzhledem k vážné nemoci svého novomanžela Alfreda Strejčka (81) zapomenout. Na jakousi svatební cestu ale přece jen vyrazí. Jen jejího milovaného Freda nahradí Jiří Suchý (91).

A proč ne? Svého nerozlučného parťáka ze Semaforu zná Molavcová přes půl století, což je o 30 let více než manžela Strejčka. „Jitka pojede na svatební cestu se mnou! A na hrad!“ svěřil deníku Aha! Suchý. Už 17. srpna je čeká beseda na nádvoří hradu Rožmberk nad Vltavou. „Těšíme se tam oba moc. Užijeme si to jako na svatební cestě,“ řekl principál Semaforu s humorem sobě vlastním.

Tajný obřad

Pan Jonáš nemohl pochopitelně chybět ani na svatbě své Žofie Melicharové. Ta se konala v Prosečnici v sanatoriu Šarlota, kde Strejček kvůli ochrnutí žije už šest let. Obřad byl přísně tajný, dokonce i Suchý se o něm dozvěděl jen krátce dopředu a stejně jako ostatní hosté měl o veselce zakázáno mluvit. To aby sanatorium, kde jsou nemocní a potřebují klid, nebylo vzhůru nohama. „Bylo mi ale jasný, že jakmile to skončí, už si o tom budou cvrlikat i vrabčáci na střeše,“ konstatoval Suchý.

Jitka Molavcová: Kvůli lásce se vzdala dětí

Video se připravuje ...

Zpěv s nevěstou

Když se provalilo, že se Molavcová vdala, byli mnozí překvapení, že jí nešel za svědka. „Vybrala si pana profesora Pavla Pafka a já jsem s tím vlastně ani nepočítal,“ řekl Aha! Suchý. Dokonce prý nepočítal ani s tím, že by na svatbě zpíval. „Bylo tam ale tak veselo, že k tomu najednou došlo. A my jsme s Jitkou sehraní, takzvaně nepřipraveně připravení. Někde jsme třeba na besedě a vůbec se od nás nečeká, že bychom měli zpívat,“ vysvětlil principál Semaforu. „Pak ale nastane situace, že si to lidé vyžádají, a my máme s Jitkou připravené tak tři písničky bez kapely. A tak tomu bylo i v Prosečnici, že jsem musel s nevěstou zazpívat. A udělal jsem to moc rád,“ dodal.

Šest let připoután na vozík

Alfred Strejček, kterého si Molavcová vzala po 20 letech partnerského života, je na vozíku od roku 2017. Tehdy jeho organismus napadl virus, kvůli kterému se u něj projevila nemoc s názvem Guillain-Barrého syndrom. Vzácné zánětlivé onemocnění, které postihuje nervovou soustavu, především periferní nervy vycházející z míchy, upoutalo herce na vozík a jediným komunikačním prostředkem je mu jeho hlas, kterým ovládá svůj počítač.

Bleskové zprávy: Smrt oblíbené zpěvačky a tajná svatba Molavcové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
29. 7. 2023 • 12:00

Je vidět, že láska kvete v každém věku. Přeji hodně zdraví a spokojených let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.