Jitka Molavcová (73): Šokovala rodinu tajnou svatbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jitka Molavcová (73): Šokovala rodinu tajnou svatbou!

Molavcová o svého milovaného Freda pečuje.
Molavcová o svého milovaného Freda pečuje. (Foto ČT, ara)

Po 20 letech partnerství do toho praštili! Hvězda Semaforu Jitka Molavcová (73) si vzala před Bohem herce a recitátora Alfreda Strejčka (81). Dějištěm církevního obřadu se stalo soukromé sanatorium Šarlota v Prosečnici, kde Strejček od svého ochrnutí už šest let žije.

Role oddávajícího se zhostil český řeckokatolický kněz Jaroslav Maxmilián Kašparů (73). Molavcové šel za svědka věhlasný břišní a hrudní chirurg, profesor Pavel Pafko (83), který v roce 1996 proslul operativním odstraněním plicního nádoru prezidentovi Václavu Havlovi (†75).

Bleskové zprávy: Smrt oblíbené zpěvačky a tajná svatba Molavcové

Video se připravuje ...

Bylo to náročné

Ženichovi zase svědčil majitel sanatoria Jiří Michal (73). „S panem Strejčkem se pan Michal velice spřátelil. Mají si co říct, pan Michal ho chodí často navštěvovat,“ dozvěděl se deník Aha! od jednoho ze svatebních hostů. Ten dodal, že pro Strejčka, který je na vozíku od roku 2017, byla svatba, o níž jako první informoval web super.cz, nesmírně náročná.

Funguje jen hlas

Vzácné zánětlivé onemocnění s názvem Guillain-Barrého syndrom postihuje nervy vycházející z míchy, takže jediným hercovým komunikačním prostředkem je jeho hlas, kterým ovládá svůj počítač. „Všichni jsme obdivovali, jak to zvládl. Sanatorium ale všechno zařídilo tak, aby to dokázal. Byli opravdu báječní,“ dodal náš zdroj.

Jitka Molavcová: Kvůli lásce se vzdala dětí

Video se připravuje ...

Přišel také Suchý

Obřad probíhal v anglickém parku, který je součástí sanatoria. Občerstvení pro svatebčany bylo jak v parku, tak uvnitř, kde zároveň proběhl i oběd. Z Brna dorazilo Janáčkovo kvarteto, s nímž Strejček dříve spolupracoval. Zahrál i Hradišťan s Jiřím Pavlicou (69) a o hudební vložku se postarala také nevěsta Molavcová se svým principálem Jiřím Suchým (91). Pozváni byli jen ti nejbližší přátelé a kolegové, mezi nimiž nemohla chybět Jaroslava Obermaierová (77). „Svatbu v sanatoriu jsem zažila poprvé a upřímně, připadala jsem si jako na zámku,“ nechala se slyšet představitelka Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.