Tajná svatba Molavcové: Za svědka šel známý lékař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajná svatba Molavcové: Za svědka šel známý lékař!

Těžký osud „Klaunky“ Jitky Molavcové (73): Život s ochrnutým partnerem!
Těžký osud „Klaunky“ Jitky Molavcové (73): Život s ochrnutým partnerem! (Česká televize)

Tak tahle veselka byla pro mnohé velkým překvapením. Herečka a zpěvačka Jitka Molavcová (73) se provdala za svého dlouholetého partnera Alfréda Strejčka (73), který se živil jako herec, hudebník a v neposlední řadě i pedagog.

Jak píše web Super.cz, šlo o menší církevní svatbu a nastávající nevěstě i ženichovi to moc slušelo. Dorazili samozřejmě i vzácní hosté, jedním ze svědků byl například břišní a hrudní chirurg Pavel Pafko (83).

Bleskové zprávy: Svatba u Bohdalové a plány ministra Výborného

Video se připravuje ...

Před šesti lety se dnes už manželům otočil svět vzhůru nohama. Zákeřný virus tehdy totiž u Strejčka vyvoval Guillain-Barré syndrom, který pohledného elegána upoutal na invalidní vozík. Alfréd je od té doby ochrnutý a čas tráví v prosečnickém sanatoriu Šarlota na Benešovsku. „Mám pocit, že náš vztah začal až ve chvíli, kdy přišla ta zákeřná nemoc, to se pak teprve ukáže, co v člověku skutečně je,“ svěřila se Jitka před časem v dokumentu Klaunka. Vždy při něm stála a navzájem si dokázali, že jsou tady jeden pro druhého skzutečně v dobrém i ve zlém.

Jitka Molavcová: Kvůli lásce se vzdala dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.