Žilková prozradila, co ji táhne do Turecka: Milostná aféra v diplomacii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková prozradila, co ji táhne do Turecka: Milostná aféra v diplomacii

Žilková prozradila, co ji táhne do Turecka.
Žilková prozradila, co ji táhne do Turecka. (archiv Blesku)

Když dostala nabídku na nový film a přečetla si základní zápletku, musela se smát. Veronika Žilková (61), která prochází rozvodem s končícím velvyslancem ČR v Izraeli Martinem Stropnickým (66), byla totiž obsazena do snímku o lásce a diplomatech!

Už je jasné, co herečka momentálně natáčí v Istanbulu. „Je to slovensko-turecký televizní film, který se odehrává v prostředí diplomacie,“ prozradila Aha! sama Žilková.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

HEREČKA S PASEM

„Já hraju uznávanou výtvarnici, která připravuje v Istanbulu skandální a provokativní vernisáž. Je to vztahový film, takže nějaké milostné vztahy se dotýkají i mě,“ vysvětlila herečka. S přihlédnutím k událostem v jejím osobním životě je až neskutečné, jak se vše opět prolnulo. „Jsem jediná mezi herci, kteří ještě stále vlastní diplomatický pas,“ smála se Veronika.

OSTRAVA JE NÁROČNĚJŠÍ

Mezi Českem a Tureckem teď bude pendlovat až do konce měsíce. „Musím dostát povinnostem na různých letních divadelních scénách, ale je to méně náročné cestování než jezdit přes rok třeba na otočku do Ostravy. Istanbul je totiž jen asi dvě a půl hodiny letu, a navíc bydlím u letiště,“ dodala Žilková.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

Ministr Lipavský: MUSÍ PAS VRÁTIT!

Žilková i její dcera Kordula (17) se mohou pyšnit při cestování do zahraničí diplomatickým pasem. Ten obě dostaly od Černínského paláce jako rodinní příslušníci diplomata. Jenže Martin Stropnický končí tento měsíc svou misi velvyslance v Izraeli, takže o ně brzy přijdou. „Diplomatické pasy budou vyžádány k navrácení ke dni skončení vyslání, tj. k 31. červenci,“ potvrdil deníku Aha! ministr zahraničí Jan Lipavský (38, Piráti).

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.