Lucie Borhyová provokuje z pláže: Soukromí si střeží, DEKOLT NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Borhyová provokuje z pláže: Soukromí si střeží, DEKOLT NE!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (facebook.cz)

Léto je v plném proudu a moderátorka Lucie Borhyová (45) si ho užívá plnými doušky. Se svými nejbližšími vyrazila do Španělska, odkud zásobuje sociální sítě pořádně žhavými fotkami!

Zatímco soukromí si Borhyová dlouhodobě přísně střeží, dokonalé křivky dává na odiv naopak velice ráda. „Plavky jako paprskem slunce vyšívané, ale mořská panna to není, jasný pane,“ rýmuje Borhyová pod fotkou ve žlutých bikinách, které ještě více zdůrazňují její opálení. Svůdných plavek podtrhujících štíhlou postavu a bujný dekolt si ale vzala na dovolenou hned několik.

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...

Nesundá je ani při snídani, kterou si spokojená rodinka u moře dopřává až v čase oběda. „Snídaně o dvanácté, náš španělský rituál,“ pochvaluje si Lucie pomalé dovolenkové tempo. Obsah talíře je ovšem to poslední, co její fanoušky zajímá. „Tohle nám nedělejte,“ zní z řad jejích příznivců, kteří jsou z fotek Borhyové u vytržení.



Přečtěte si
amba
20. 7. 2023 • 12:23

Borhyně se zjevně zapomněla. ty její hloupé kozy to je děs... je baba pošukaná A ten rudý ksicht

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.