Karel konečně promluvil! - Poprvé vše o svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel konečně promluvil! - Poprvé vše o svatbě!

Karel s Ivanou v Las Vegas.
Karel s Ivanou v Las Vegas.

LAS VEGAS – Reportérům deníku Aha! se podařilo najít Karla Gotta s rodinou v americkém Las Vegas. Ačkoliv se Mistr urputně ukrýval, vedení hotelu Bellagio ho zapíralo, naši reportéři se mu dostali na stopu.



Aha! chytilo novomanžele Gottovy v USA


Poté, co Gott s rodinou strávil den tím, že létal v letadle nad Grand Canyonem, rozhodl se včera vrátit zpátky domů. Ještě předtím s ním však reportéři Aha! mluvili.

„Nechtěli jsme nic říct až do pondělí, kdy vám všechno řekneme už v Praze,“ přivítal nás Karel s Ivanou na letišti v Las Vegas. Po chvíli se však rozpovídal. „Svatba byla skutečně spontánní rozhodnutí. Oslovila nás tady ta atmosféra. Tady jsme také koupili šaty, prstýnky, prostě všechno. A teď si to vezem domů. Ivanka má proto o kufr víc,“ přiznal Gott, který celou dobu bydlel v luxusním hotelu Bellagio, kde měli k dispozici VIP pokoje a dokonce i vlastní vchod a výtah. „A po městě jsme jezdili limuzínou,“ dodal Karel.

Kliknutím zvětšeteA jak trávili v Las Vegas celé dny? „Byli jsme na show Davida Copperfielda, ale to bylo zklamání. Chyběla show, jen tam tak chodil, skoro jsem ho ani nepoznal. Zato vystoupení proslulého cirkusu Cirque du Soleil, to byla paráda,“ vzpomínal exkluzivně Gott. Kliknutím zvětšeteA největší zážitek? Celý den ve vrtulníku nad proslulým Grand Canyonem. „Najali jsme si vrtulník za 600 dolarů na osobu (zhruba 11 tisíc korun – pozn. red.) a létali jsme, přistávali tam, kde se nám líbilo. A Charlottku zatím hlídala babička,“ směje se Karel. Jejich dcera také hrála automaty a za dolar vyhrála tři. „Navíc jsme s ní byli na dětské show, kde vyhrála spoustu plyšáků, ale ty by se nám nevešly do kufru, tak jsme je tam museli nechat.“

A co udělá Karel s Ivanou jako první, až přiletí domů do Prahy?: „Půjdeme spát do postele. A pak odpovíme všem na SMS.“

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Více čtěte už zítra v Nedělním Aha!


Autor: PETR MACEK, DAVID KUNDRÁT (FOTO)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.