Vondráčková v Moskvě: Gelena, nebo Chelena? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková v Moskvě: Gelena, nebo Chelena?

Helena s manželem Martinem Michalem na Rudém náměstí.
Helena s manželem Martinem Michalem na Rudém náměstí. (: Lenka HATAŠOVÁ/Story)

MOSKVA – Další z evropského turné Hvězdných koncertů 2006 za účasti našich hvězdných stálic Heleny Vondráčkové (58) a Lucie Bílé (40) se uskutečnil včera večer v moskevském Kremlu!

A přestože se naplnily nejhorší předpoklady organizátorů a nestárnoucí Slavík Karel Gott (66) díky hlasové indispozici i tentokrát zůstal doma, na ohromném úspěchu koncertu to znát nebylo. Pouze jeho skalní fanynky byly hodně smutné.

„Zatím je jediný problém, a to s překladem našich jmen do ruštiny,“ svěřila se deníku Aha! před koncertem se smíchem Helena Vondráčková, kterou v Moskvě doprovází i její manžel a manažer v jedné osobě Martin Michal. „U mě se třeba přou, zda jsem Gelena, nebo Chelena. Na tom záleží, aby mi vystavili propustku do Kremlu. Tak uvidíme, jestli mě tam pustí. Jinak organizačně to klape super,“ chválila zpěvačka pořádající Agenturu NKL Žofín Jana Nekoly. Poslední z koncertů se pak odehraje příští týden v Ukrajinské státní opeře v Kyjevě. „Na něm by už konečně měl být i Karel Gott,“ prozradil nám Jiří Vaníček ze Žofína. „Alespoň v to doufáme. Celý program je tam totiž postaven na něm, a byl by velký problém ho měnit,“ dodal Vaníček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.