Karma je zdarma! Manželka Ringo Čecha mu oplatila nevěry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Karma je zdarma! Manželka Ringo Čecha mu oplatila nevěry

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Foto: Martin Přibyl, Martin Hurda, Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Není žádným tajemstvím, že bubeník František Ringo Čech (79) vždy rád proháněl ženské sukně. Miloval flirtování s krásnými ženami, dalo by se říct, že to bylo jeho koníčkem. Nezměnilo ho ani manželství s krásnou baletkou Magdou. Ta jeho milostné eskapády musela akceptovat.

Možná si myslela, že ho změní, ale bohužel se spletla. Ringo Čech je zkrátka rozený lovec žen a nedokáže si pomoct. „Je to základní mužský pud. Je to dokonce silnější, než když se vám chce na záchod. Ta touha pro krásný ženský,“ pronesl bubeník v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Manželka Magda prý časem začala jeho úlety akceptovat. Nejednou mu dokonce nevěru oplatila!

Ringo Čech o tom, jak jeho manželka přijala jeho milenky, a prozradil, jak bude slavit svoje osmdesátiny

Video se připravuje ...

„Manželka se s tím smířila. Byla také velmi krásná, jinak by nebyla moje manželka. Občas mi to oplatila. A tak je to správný. Žena má právo chovat se stejně jako chlap. Já jsem velký milovník ženské krásy,“ vysvětlil František. Magda s ním sice měla svatou trpělivost, ale nakonec i její pohár přetekl. Po 28 letech manželství od něj v roce 2015 odešla. Tehdy to vůbec nenesl dobře.

„Dvacet osm let mě zneužívala, sexuálně zepředu zezadu a po osmadvaceti letech, když už jsem se sexuálně vyčerpal a okoukal – táhni z baráku!“ řekl tehdy rozčílený bubeník deníku Blesk. Dnes jsou prý jejích vztahy ale vřelé a přátelské. Nikdy se nerozvedli, dodnes jsou v kontaktu, pečují jedne o druhého i o jejich již dospělé děti.

František Ringo Čech – První bubeník Olympicu, ale i neúspěšný politik

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sýkorka Borka
14. 6. 2023 • 09:01

Každý sme nejaký.Ale,keby bol samotný jeden na svete,nešla by som s ním,ani keby mal milióny.Okrem toho je hulvát na n-tú. Čo to už len boli za "krásne ženy",čo s ním flirtovali???

fionora
14. 6. 2023 • 07:24

Nechápu, jak s ním mohla nějaká žena jít. Strašný chlap, asi peníze.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.