Krvavý začátek dovolené Nikol Štíbrové: Syn vypadá jako Harry Potter | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Krvavý začátek dovolené Nikol Štíbrové: Syn vypadá jako Harry Potter

Dovolená Nikol Leitgeb začala zraněním synka...
Dovolená Nikol Leitgeb začala zraněním synka... (Instagram)

O dramatický začátek rodinné dovolené se postaral mladší syn herečky Nikol Štíbrové (36) Tobias. Hned první den si rozsekl hlavu tak, že se jelo k lékaři! Uhlídat Mathiase (5), a skoro dvouletého Tobiase, je pro Nikol občas neřešitelný úkol. Ti dva jsou jako z hadích ocásků, to pak se snadno stane neštěstí, které může skončit slzičkami. A šitím.

„Zdravíme z dovolený. Mauglí tradičně první den rozseklá hlava,“ hlásila z Itálie hvězda seriálů Vyprávěj a Pojišťovna štěstí. „První minuty jedeme naplno,“ dodal její manžel Petr Leitgeb (36). Fotografii Tobiase, který s jizvou na čele vypadal jako kouzelnický učeň Harry Potter, pak na Instagramu stylově doprovázela písnička z filmu Zjizvená tvář s názvem Push it to the limit (což volně přeloženo znamená posunout na hranici možností).

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

Klouček si tedy dovolenou užije se šrámem a zafačovanou hlavou. „Nemusí to mít šestkrát kolem hlavy, ale jinak efektivita super,“ reagoval na snímky chlapečka s ovázanou hlavou záchranář Marek Dvořák, s nímž Nikol Tobiasovo zranění konzultovala. „Doktorovi bylo asi 90. Asi se chtěl trefit,“ reagovala. Právě Dvořák totiž malého Mauglího, jak synkovi láskyplně říká, už jednou v minulosti zachránil, když coby tříměsíční miminko přestal dýchat...

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.