Lucie Bílá: Z New Yorku na Maledivy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá: Z New Yorku na Maledivy!

Lucie Bílá s manželem a synem.
Lucie Bílá s manželem a synem. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – To se někdo má! Zpěvačka Lucie Bílá (41) si užila na konci roku několik romantických dní v Římě a teď už je zase na cestách. V tuto chvíli pobývá v New Yorku, kam ji pozval světoznámý hudební skladatel Frank Wildhorn (48). Ten Zlaté slavici po jejím podzimním koncertu v pražské Lucerně nabídl, aby přiletěla do jeho newyorského studia natočit nové písně.

„Budou určené pro český trh, ne pro americký,“ řekla Aha! Lucie a dodala se smíchem: „Na Karlově svatbě jsem ale nebyla.“

Jen co se zpěvačka z USA tento víkendu vrátí, odletí 15. ledna na dvoutýdenní dovolenou na tropické Maledivy. A to s manželem Noidem (27) a synem Filipem (11). „Byli jsme na Maledivách už loni a moc se tam znovu těšíme,“ řekla nám Bílá.

Fotografie z dovolené prý ale neposkytne, protože si chce uchránit soukromí. „Je málo okamžiků, které jsou jen mé rodiny a ty si pečlivě chráním. Něco přece jen pro veřejnost není,“ omlouvá se zpěvačka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.