Svatba Karla Gotta: Šaty nevěsty - Minimálně za čtvrt milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Karla Gotta: Šaty nevěsty - Minimálně za čtvrt milionu!

Svatební šaty novomanželů Gottových stály podle střízlivých odhadů módních návrhářů minimálně čtvrt milionu korun.
Svatební šaty novomanželů Gottových stály podle střízlivých odhadů módních návrhářů minimálně čtvrt milionu korun. (Bison & Rose)

PRAHA – Karel Gott (68) na šatech pro Ivanku (31) rozhodně nešetřil. Dle odhadu předních českých návrhářů se cena za svatební šaty – korzetu z transparentní vyšívané organzy a sukně s vrstvenými spodničkami ve sněhobílé barvě – musela vyšplhat nejméně na sto padesát tisíc korun. Celkově se tak garderoba obou vyšplhala nejméně na čtvrt milionu korun.

„Zhotovení podobného návrhu modelu od návrhářů v ČR se pohybuje od osmdesáti do stopadesáti tisíc korun,“ řekla deníku Aha! módní návrhářka Helena Bedrnová.

„O panu Gottovi je veřejně známo, že nechodí v jiných věcech než značkových a jinak tomu nebude ani u jeho skvěle padnoucího obleku. Zakoupení obleku od renomovaných značek světových návrhářů se dá pořídit v Čechách od 60 tisíc korun výš. Jeho košile je zcela jistě zhotovená na míru a u českých návrhářů stojí od 10 tisíc korun,“ pokračovala v popisu návrhářka Bedrnová. „Ivanka k šatům zvolila krásné doplňky, bílou kožešinovou štolu a hlavně květinu. Čajová barva růží se barevně propojuje s oblečením ženicha i nevěsty. Růže je symbolem lásky, růžová barva je barvou srdce a lehounce fialová je spirituální a mystická,“ pokračuje známá módní návrhářka.

Neopomněla však ani garderobu Mistra. „Klasický oblek, košile, vesta a kravata v čajové barvě, to vše svědčí o vysokém bodu vytříbenosti a prvotřídní kvality,“ chválila dokonale sladěný pár Bedrnová, která ocenila hlavně sněhobílou barvu šatů, která je znakem nevinnosti a čistoty.

Parádní oblečení novomanželů Gottových tak přišlo nejméně na čtvrt milionu korun!

Sňatek musejí potvrdit - Zatím platí jen v USA

BRNO/LAS VEGAS – Sňatek Karla Gotta a Ivany Macháčkové prozatím platí jen v USA. Podle nevadských zákonů jim k uzavření manželství stačil jen pas, pokud však budou chtít sňatek uznat i u nás, čeká je ještě návštěva několika úřadů.

„Novomanželé v místě sňatku musí především obdržet nějakou veřejnou listinu o uzavření sňatku,“ vysvětluje Roman Burián, mluvčí úřadu městské části Brnostřed, jehož zvláštní matrika zahraniční sňatky schvaluje. V případě USA je to tzv. Manželský certifikát, u kterého je ještě potřeba potvrdit pravost a dokumenty nechat soudním překladatelem přeložit do češtiny. „Na naší matrice pak novomanželé vyplní Zápis o uzavření manželství, dokumenty přiloží společně s občanskými průkazy a rodnými listy. Pak už jen vystavíme český oddací list a sňatek bez problémů potvrdíme,“ řekl deníku Aha! Burián. Celá procedura podle něj zabere jen několik dní.

Místo »ANO« si řekli »YES«?!

LAS VEGAS – Šok! Ivana Gottová (31) před oltářem ve svatební kapli v Las Vegas vytoužené »ANO« od svého muže Karla Gotta (68) zřejmě přeci jen neslyšela! Proč?

Sňatek proběhl v Americe – ve státě Nevada a podle jeho zákonů, a proto Karel pravděpodobně na otázku oddávajícího neřekl »ano«, kouzelné české slůvko souhlasu, ale musel v pondělí v 16.30 hodin místního času svolit pěkně po anglicku: »Yes, I do.« „Svatba sice může proběhnout v jakémkoliv jazyce, má to ale podmínku. Oddávající musí oním jazykem mluvit a zároveň musí mít platné povolení a licenci místního úřadu,“ řekl deníku Aha! odborník na americké právo. Jenže Karel Gott sám řekl, že svatba proběhla více méně spontánně a bez dlouhých příprav, proto je otázkou, jestli v dalekém Las Vegas stihl před svatbou najít česky mluvícího kněze s platnou licencí. Jestli ne, tak stále platí, že Karel žádné ženě »ANO« neřekl...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.