Smůla v lásce Míši Noskové pokračuje: Místo svatby zase rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smůla v lásce Míši Noskové pokračuje: Místo svatby zase rozchod!

Míša Nosková se rozešla se snoubencem
Míša Nosková se rozešla se snoubencem (instagram, archiv)

Tak dlouho odkládali plánovanou svatbu, až je z toho rozchod! Jak zpěvačka Michaela Nosková (40) potvrdila Aha!, vztah s otcem její malé dcery Jasny (1) je už minulostí.

Zatímco první neoficiální manželství muzikálové zpěvačky skončilo po roce neformálním rozvodem, k tomu druhému už ani nedošlo. Čekalo se přitom, že avizovaná svatba s fitness trenérem Jindřichem Čandou bude co nevidět. V poslední době se však finalistka SuperStar Nosková začala objevovat ve společnosti sama, nebo se starší dcerou Eliškou (12). Také z jejího levého prsteníčku najednou zmizel zásnubní prsten!

Bude Monika Absolonová zase randit? Myslím, že sama nezůstanu!

Video se připravuje ...

„Ano, rozešli jsme se. Už několik měsíců spolu nežijeme, bydlíme každý zvlášť,“ přiznala Aha! Nosková. S Jindřichem byla Míša ve vztahu od roku 2019, v srpnu 2021 se pár zasnoubil. V té době už také zpěvačka nosila pod srdcem jejich první dítě. Když v únoru 2022 přivedla na svět dceru Jasnu Marianne, svatba ještě byla v plánu. Co se stalo mezi snoubenci tak zásadního, že nejen zrušili svatbu, ale ukončili vztah, zůstává tajemstvím. „S ohledem na naši malou dceru se k tomu víc nechci vyjadřovat,“ je rozhodnutá Nosková. Vztah nevyšel zpěvačce ani s otcem první dcery Ondřejem Báborem. Brali se na Srí Lance a v Česku pak svatbu nenechali oficiálně potvrdit, takže skutečný rozvod řešit nemuseli.

Videorozhovor z návštěvy u Michaely Noskové. Zpěvačku zpovídala Markéta Mayerová.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.