Jak slavily české celebrity MDŽ? Pivo, růže, video a jasný vzkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak slavily české celebrity MDŽ? Pivo, růže, video a jasný vzkaz

Leona Machálková s Marií Rottrovou
Leona Machálková s Marií Rottrovou (Foto Instagram.com)

Ženy je třeba hýčkat! Většina z nich tak ve středu dostala k Mezinárodnímu dni žen (MDŽ) květiny. Míšu Tomešovou ale potěšilo i pivo, Leonu Machálkovou zase osudové setkání. A jsou i hvězdy, které si o konkrétní dárky raději řekly dopředu.

Bílá jako holčička

Je všeobecně známo, že Radek Filipi (39) si popovou divu Lucii Bílou (56) rozmazluje, jak jen může. A není proto divu, že ani na MDŽ nezapomněl svou milou obdarovat pugétem rudých růží. „Děkuji, lásko...“ napsala Lucie na svém Instagramu a připojila fotku s růžemi, na které je bez make-upu, přesto vypadá mladistvěji než kdy jindy. Láska prostě dělá divy!

Pivařka Tomešová

Trochu netradiční dárek dostala od svého manžela Romana (35) herečka Míša Tomešová (31). Ta zrovna finišuje zkoušení divadelní hry Ráno poté v Divadle Palace a potřebovala vzpruhu. „Holky, hezký MDŽ! Já od Romči dostala pivo k veřejné generálce. Už ví, co opravdu dokážu ocenit,“ pochválila Míša výběr dárku svého muže.

Stráská slaví i syna

Více než Mezinárodní den žen oslavovala modelka Zuzana Stráská (30) první narozeniny svého syna Maxe! Toho totiž před rokem porodila přesně na MDŽ, a chlapeček tak pro Zuzanu bude navždy nejhezčím dárkem a připomenutím toho, co všechno ženy dokážou. „Je to neuvěřitelný mít syna. Pochopí jen mámy syna. Jsi dokonalej, děkuju,“ vzkázala mu.

Muzikálová hvězda Míša Tomešová: Konec v Národním divadle po 6,5 letech!

Video se připravuje ...

Machálková s Rottrovou

Zpěvačka Leona Machálková (55) nadělila dárek sama sobě. „Setkání s laskavou a úžasnou Marií Rottrovou bylo víc, než schůzka před koncertem v Lucerně, kde bude Maruška mým hostem. Byl to vlastně můj krásný dárek k dnešnímu Mezinárodnímu dni žen. Znovu jsem se mohla přesvědčit, jak výjimečná žena to je,“ pochvalovala si.

Mašlíková vyhrožuje

Modelka Hana Mašlíková (40) neponechala nic náhodě a ještě předtím, než přišel její muž André Reinders (41) domů, vyvěsila na Instagram pořádně žhavou fotku. A k té připsala jasný vzkaz: „Vám říkám, jestli nepřinese dneska domů kytku k MDŽ, tak může na rozbalení tohohle dárku zapomenout! Odlíčím se, vezmu starý tepláky, tlustý ponožky a má po ptákách!“

Noskové popřál jen ex

Zpěvačka a herečka Míša Nosková (40) patří evidentně mezi ty, které svátek MDŽ příliš neprožívají. „Bývalý muž mi zrovna napsal, že mi přeje vše nejlepší k MDŽ, tak jsem aspoň díky němu zjistila, že to MDŽ je...“ napsala. Anebo to snad mělo být popíchnutí pro jejího partnera Ondřeje, že na ni s přáním k MDŽ zapomněl?

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.