Choulostivý problém Tomeše: Vypadá to, že mám dole dva | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Choulostivý problém Tomeše: Vypadá to, že mám dole dva

Hvězdu Slunečné Tomeše trápí kýla.
Hvězdu Slunečné Tomeše trápí kýla. (archiv Blesku)

Herec a zpěvák Roman Tomeš (35) před šesti týdny prodělal operaci kýly. Jeden by čekal, že dnes už bude moct normálně fungovat, ale bohužel tomu tak není. Roman přiznal, že ho trápí především intimní oblast, protože mu to tam dole zatím „nefunguje“.

Tohle je asi noční můra každého muže, ale Tomeš odhodil stud a šel s pravdou ven. „Je to trošku choulostivý téma. Po operaci mi dole něco nateklo, nateklo to monstrózně. Vypadá to, že mám dole dva. Víme, co. Ale ani jeden z nich není plně funkční, takže je to vlastně nepoužitelný," svěřil se herec pro Super.cz.

Muzikálový zpěvák Laco Hudec: Obul podpatky a Tomeše proměnil v ženu!

Video se připravuje ...

A aby toho nebylo málo, trápí ho taky častá bolest, která neustupuje. „V týdnu jdu na punkci, takže věřím, že to bude lepší. Je pravda, že to během zpívání trošku pobolívá, ale to nic není, jsme přece chlapi,“ dodal Roman, který doufá, že se jeho tělo dá už brzy dohromady.

Muzikálový fešák Roman Tomeš: První role, kde odpočívá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.