Basiková terčem odporného zločinu: Záchrana za 5 minut 12 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Basiková terčem odporného zločinu: Záchrana za 5 minut 12

Ve studiu Blesk.cz na radosti i strasti svých uplynulých 60 let otevřeně vzpomínala „souměrná“ Bára Basiková.
Ve studiu Blesk.cz na radosti i strasti svých uplynulých 60 let otevřeně vzpomínala „souměrná“ Bára Basiková. (Blesk – Jakub Poláček)

Domásí násilí je téma, o kterém začíná být slyšet. Podle statistik Bez trestu s ním má zkušenost každá třetí žena. Právě díky osvětě už ale vědí, jak se mají v patové situaci zachovat. O své zkušenosti promluvila i zpěvačka Bára Basiková (60), která skrze píseň s Válavem Noidem Bártou (42) odkryla surovou realitu. 

„V písni poukazujeme na domácí násilí. Spolupracujeme i s neziskovou organizací Neodkládej to, kam se ženy mohou obracet v krizových situacích,“ promluvila Basiková v Showtime o novince s názvem Věštec, která je doprovázena i velmi realistickým klipem. 

Bára Basiková (59): Rozchod s potetovaným fešákem z Liberce!

Video se připravuje ...

„V klipu chceme ukázat ošklivost celého činu, ale i to, co se děje po něm. Ve finále klipu se člověk – agresor – vrátí, bude tam ukázána i hrubá síla. Takže i vizuálně to bude dramatické,“ přiblížil jej Bárta.

Pro Basikovou jde o velmi citlivé téma, se kterým má i vlastní životní zkušenost. „Bohužel jsem se s tím osobně setkala. Dlouho jsem to nechápala, obelhávala jsem se a dlouho jsem odolávala. Až když se to stupňovalo a gradovalo, tak jsem se jednoznačně rozhodla ze vztahu navždy odejít. Kamarádky a okolí mě přesvědčili, že takto žít nemohu. Hlavně mě ale přesvědčila moje paní doktorka – psychiatrička, která viděla, jak vypadám, kolik vážím. Nebylo jiné řešení. A jsem za to moc ráda, měla jsem to udělat už dávno. Ale lepší je udělat to pozdě než nikdy,“ překvapila svou otevřeností. 

Podcast: „Nikdo mi nevěřil,“ o bolestech i radostech upřímně promlouvá Bára Basiková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
2. 5. 2023 • 22:03

Basiková, ty už nic neodkrývej! Jsi už fakt trapná!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.