Tvrdá stopka pro Basikovou: Zakázaná láska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvrdá stopka pro Basikovou: Zakázaná láska

Bára Basiková je znovu zamilovaná! Našla partnera na seznamce?
Bára Basiková je znovu zamilovaná! Našla partnera na seznamce? (reprofoto TV Prima)

Bára Basiková (59) není jen skvělá zpěvačka, její umělecký talent zasahuje i do literární sféry. Když ale napsala svůj román, který se dotýkal intimního a na dobu kontroverzního téma, dostala zákaz jej vydat!

Příběh totiž pojednává o milostném vzplanutí mezi dvěma dívkami, což v těžkém totalitním režimu patřilo na seznam zakázaných témat. „Já jsem vždycky všechny tyhle lidi podporovala, protože si myslím, že to je o svobodě a demokracii, o tom, že každý má právo na takový život, jaký si zvolí, a pokud jím nikoho neohrožuje nebo nikomu tím neubližuje, tak má právo žít, tak jak si zvolil, a protože lidstvo je lidstvem, tak jsou lidé, kteří žijou v homosexuálních vztazích a nevidím na tom nic negativního,“ řekla ke svému rukopisu Basiková pro Showtime. 

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

Svázaná doba jí však neumožnila román vydat. „Velmi ho pochválili, ale sdělili mi, že je natolik kontroverzní, že nepřipadá vůbec v úvahu, aby vyšel. Takže bych jej musela hodně upravit, změnit, přepsat, tak o to jsem opravdu nestála,“ uvedla Basiková v Showtime. Na svoje vydání si tedy její Rozhovory s útěkem musely počkat v šuplíčku, o to větší radost ale zpěvačka měla, když jej mohla po revoluci představit veřejnosti. 

Bára Basiková (59): Rozchod s potetovaným fešákem z Liberce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
30. 10. 2022 • 08:57

ella ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.