Basiková si vyhodila z kopýtka: Je to moje věc, supí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Basiková si vyhodila z kopýtka: Je to moje věc, supí

Bára Basiková
Bára Basiková (archiv Blesku)

Během pandemie měla opravdu hodně hluboko do kapsy, teď to ale vypadá, že se situace stabilizovala. Bára Basiková (59) vyhodila pořádný balík za dovolenou v Dubaji. 

Pryč jsou doby, kdy si Bára Basiková musela přivydělávat vybalováním léků v lékárně, pomocí v domě pro seniory nebo jako poštovní doručovatelka. Zdroj z blízkého okolí Báry Basikové magazínu Sedmička prozradil, že se zpěvačka vůbec nemá špatně, ba dokonce, že si vyhazuje z kopýtka. 

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

Aktuálně se už totiž vidí na dovolené v Emirátech, kam by měla odletět druhou dubnovou neděli. „Bere s sebou syna a kamarádku s jejím dítětem. Zájezd ji stál padesát tisíc korun,“ potvrdil výše uvedený zdroj. 

„Já nevím, co je komu do toho. Je to soukromá věc. Proč to potřebujete vědět?“ křepčila na přímý dotaz, zda už se její finanční situace významně zlepšila. „Kam jedu na dovolenou je moje věc. Nezlobte se, ale nepotřebuji to nikomu sdělovat,“ dodala omluvně. To, že si nenapsala na Instagram kdy, s kým a kam odlétá, opravdu není trestný čin. Otázkou zůstává, komu ale leží v žaludku a proč se jí snaží někdo za každou cenu pošpinit?

Zagorová má problémy s dýcháním! A Basiková promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
18. 4. 2022 • 06:26

Informace je bezcenná ! Dubaj navštíví kde kdo ,natož naší umělci a jiná sebranka.

Eva Korotvičková
17. 4. 2022 • 14:14

Když už jednou má ta osoba kopýtka tak je aspoň vyhazuje.

donypan
17. 4. 2022 • 12:53

To bylo řečí,že když zvítězí Zeman v presidenském souboji tak emigruje .Jenom pouhé keci.Všude by se musela živit prací a na to není zvyklá.Takových zpěvaček jako je ona tam mají přehršle.

-bello-
16. 4. 2022 • 22:30

No dobře, ostatní taky lítají do Emirátů na dovču, ale fakt nevím, proč se rozčiluje.Dyť kam se chystá nemusí nikomu vyprá­vět.Bl­bka.Ch­těla emigrovat do Anglie a setsakra se jí tady zalíbilo, že se ani nehne , co ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.