Jitka Kocurová si stěžuje: Muže nezajímá charizma, ale prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Kocurová si stěžuje: Muže nezajímá charizma, ale prsa!

No tak, pánové, kam se to při pohledu na Jitku Kocurovou koukáte? Hezky se jí podívejte do očí, ať vidíte její charizma!
No tak, pánové, kam se to při pohledu na Jitku Kocurovou koukáte? Hezky se jí podívejte do očí, ať vidíte její charizma! (: Archiv)

PRAHA – I když si Jitka Kocurová (29) nechala před několika lety zvětšit poprsí a svou tmavou hřívu zesvětlila hned o několik odstínů, tak ji nyní tato změna začíná pěkně štvát. Modelce a moderátorce totiž začíná vadit, jak muži stále »civí« jen na její vnady a berou ji jako naivku.

Kocurová by na sebe chtěla upozorňovat spíše svým charizmatem, ale ten na blonďaté »koketě Pamele« z filmového hitu Účastníci zájezdu vidí prostě málokdo.

To, že chtěla být Jitka Kocurová kdysi pro většinu mužů přitažlivější a více sexy, je už dnes minulostí. „Chlapi mi stejně koukají jen na ty prsa,“ nechala se slyšet kráska při posledním kšeftu, kdy ji fotograf David Neff přiblížil pro pánský server Xman.cz. A není divu, vždyť herečka si nálepku rajcovní a naivní fešandy způsobila vlastně sama. Nejdříve kompletní změnou image a poté v české komedii Účastníci zájezdu rolí blondýny jak vystřižené ze sexistické anekdoty. Zde na sebe upozornila nejen svými vyzývavými křivkami, ale také hloupoučkými a prostoduchými hláškami typu »A teď vám představím řidiče – ten, co právě řídí, se jmenuje Karel, a ten druhý se jmenuje taky Karel. Z toho vyplývá, že oba naši řidiči se jmenují Karel« nebo »Přišla jsem ti na dobrou noc zazpívat a ne se s tebou vyspat«.

„Díky filmu je vnímána jako naivka, ale nějaké to kouzlo v sobě má,“ popsal modelku David Neff. A právě ten to s Jitkou neměl vůbec jednoduché. „Byla zdrženlivá až stydlivá. Čekal jsem, že se s tím, jak se říká, nebude párat, ale dostat ji do spodního prádla nebylo vůbec snadné. Tyhle fotky musely být sexy a provokativní, vždyť je to přece pánský magazín!“ prozradil fotograf, který byl Jitčiným nečekaným postojem doslova zaskočen.

Kocurová se tak zařadila do skupiny krásek, kterým pánský pohled místo aby jim lichotil, naopak vadí. Podat ruku by si tak mohla například s Ivou Kubelkovou, zpěvačkou Helenou Zeťovou, Zuzanou Belohorcovou nebo Berenikou Saudkovou, kterým prý nikdo nepochválí jejich fotografie, ale vždy jen jejich poprsí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.