Sporťačka Nováková - Hurá do kostela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sporťačka Nováková - Hurá do kostela!

Sexy sporťačka Jana Nováková se čtyřměsíčním synem Danielem, který prý roste jako z vody a je moc  hodný.
Sexy sporťačka Jana Nováková se čtyřměsíčním synem Danielem, který prý roste jako z vody a je moc hodný. (pro Aha!: Miroslav PLEŠEK, Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Velká sláva čeká v neděli 28. května na sexy sporťačku Janu Novákovou (34) a jejího přítele, režiséra Jiřího Adamce (58). V šestnáct hodin pokřtí v pravoslavném kostele Cyrila a Metoděje v pražské Resslově ulici jejich syna Daniela (4 měsíce) pravoslavný československý metropolita Kryštof.

Nejmladší Adamec se tak bude křtít ve slavném kostele, kde se za druhé světové války skrývali parašutisté, kteří spáchali atentát na Heydricha. A Daniela pokřtí nový pravoslavný československý metropolita Kryštof, což je nejvyšší funkce, něco jako katolický papež, téhle československé větve pravoslavné církve. Metropolita Kryštof bude navíc právě v neděli 28. května dopoledne ve stejném kostele slavnostně uveden do úřadu v církevním obřadu zvaném Intronisace. Tohle uvedení metropolity do úřadu se v Praze bude konat po dvaačtyřiceti letech a přijedou na něj hosté z celého světa včetně více než stovky vysokých církevních hodnostářů.

Křest Daniela Adamce bude Kryštofovým prvním aktem v téhle nejvyšší církevní funkci. „Jsem z rodiny, kde křest není nic neobvyklého, a určité rodinné tradice chceme zachovat,“ přiznala nám překvapená Jana, když jsme se jí na křest syna zeptali. Její otec Jan je totiž farářem pravoslavné církve a na Slovensku je tajemníkem kancléře metropolitního úřadu. Již brzy by se ale měl přestěhovat do Prahy. Janina maminka totiž již v Praze bydlí a pomáhá sporťačce s malým Danielem.

„Daníček je strašně fajn. Pořád se směje. Když se mu ovšem něco nelíbí, což bývá většinou akutní hlad, tak už mě začíná i trochu štípat. Jinak je ale moc hodný a príma,“ pochvaluje si Jana s tím, že Daniel v noci hezky spinká a probouzí se pouze dvakrát za noc na kojení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.