Čerstvý padesátník Jan Koller: Dal se na zpěv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Čerstvý padesátník Jan Koller: Dal se na zpěv!

Koller si své narozeniny pořádně užil
Koller si své narozeniny pořádně užil (Koláž Blesk sport)

Byl to zážitek do památníku! Nejlepší střelec historie fotbalové reprezentace Jan Koller slavil padesátiny s fanoušky a kámoši v biografu Lucerna.

Autor pětapadesáti branek v národním dresu »Dino« v pořadu Noc s legendou bavil publikum. Rozprávěl o své báječné kariéře, vtipkoval a dal se i na zpěv a na u něho poněkud neobvyklé pohybové kreace.

Jan Koller slaví 50: Dostal vlastní bankovku!

Video se připravuje ...

S hudebníkem Petrem Kolářem zapreludoval své partnerce Zuzaně: „Ještě že tě, lásko, mám“ a pak ji vyzval k něžnému tanci. I pro obra Jana Kollera (202 cm, 107 kg) to byl docela zápřah, takže si po skončení akce s gustem dopřál několik doušků piva.



Přečtěte si
AHel
2. 4. 2023 • 21:09

bez této informace byl asi nepřežila....něco trapnějšího jsem neviděla... kdyby raději dělal tělocvikáře a vyhodil obézní učitelky tělocviku, kteří neumí nic vysvětlit, protože to nikdy necvičily, mluvím o 1. stupni, tyto neestetické osoby hledají jakoukoliv záminku, aby nemusely do tělocvičn, takže když děti zlobí, tak řekou, místo tělocviku budeme mít matematiku. Dříve více než 2/3 dětí protestovalo, teď už skoro nikdo, všem už je vše jedno. Zkušenost moje a mých 6 přítelkyn, jak před kopírák, ostuda všech ostud myslím české školství a přesto mají větší peníze než profesoři a docenti na vysokých školách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.