Ladislav Mrkvička - Operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Mrkvička - Operace!

Ladislav Mrkvička
Ladislav Mrkvička (: Archiv)

PRAHA – Legendární herec a dabér Ladislav Mrkvička (69) musí na operaci! „Ano, jdu do nemocnice. Mám natržený sval v rameni, budou mi ho sešívat. Víc vám k tomu nemohu říct, nepamatuji si všechny ty odborné termíny,“ přiznal Nedělnímu Aha! herec, jehož zdravotní indispozice a následná rehabilitace zhatila plány jeho domovskému Národnímu divadlu na dlouhé tři měsíce!

Mrkvička, známý i jako praporčík Stejskal, věčný souputník majora Zemana ze seriálu, jehož další díl dnes přináší Nedělní Aha!, bude totiž »mimo provoz« až do konce března. „Rušíme hry, v nichž účinkuje pan Mrkvička, na tři měsíce dopředu,“ potvrdil mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk.

Inscenaci Otec doma, v níž Mrkvička exceluje, nahradí až do konce března novinková hra Babička, termín 24. ledna se však ruší úplně. Podle informací Nedělního Aha! měl Mrkvička operaci podstoupit už loni v létě, ale stále ji odkládal. Až v těchto dnech jej k zákroku přiměly stupňující se bolesti při pohybu ruky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.