Nenávist u Saudkových: Sára šokuje příčinou Janovi pomsty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenávist u Saudkových: Sára šokuje příčinou Janovi pomsty

Sára Saudková říká, že se do ní Saudek ve filmu opřel proto, že ho opustila.
Sára Saudková říká, že se do ní Saudek ve filmu opřel proto, že ho opustila. (Blesk)

Snímek Fotograf měl premiéru v roce 2015 a je inspirován životem fotografa Jana Saudka (87). Podle jeho bývalé manželky a také manažerky Sáry Saudkové je však film plný nesmyslů. Snímek bere jako pomstu ze strany Saudka za to, že od něj kdysi odešla.

I když postelí Jana Saudka prošly stovky žen, jen pár z nich bylo osudových. Jednou z nich je bezpochyby Sára Saudková, která byla zprvu jen jeho asistentkou a následně manažerkou. Když se vzali, snažili se o dítě, ale nikdy se jim nepovedlo ho zplodit. Po čase Sára od Jana odešla a začala žít s jeho synem Samuelem. S tím žije dodnes a mají společně čtyři děti. Sára si myslí, že Jan jí tohle nikdy neodpustil a proto ji ve filmu Fotograf vykreslil jako zlou a zákeřnou postavu.

Kurátor Tomáš Prokůpek o výstavě českého komiksu

Video se připravuje ...

„Na mě celý scénář dělá dojem, že ten film byl vytvořen s mimořádně silnou touhou se mi pomstít, takže byla vytvořena zlá Sára, která je ztělesněním veškerých špatností a hamižnosti a zákeřnosti. Jan je člověk, který má přerostlé ego. Osobně si myslím, že se nikdy nesrovnal s tím, že jsem od něj odešla. Jsem jediná žena jeho života, která kdy od něj odešla,“ svěřila se Sára pro iDnes.cz.

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
10. 9. 2023 • 10:07

Vzít si po otci jeho syna, a pak ta zlodějna s negativy a autorskými právy. Někde se v hrnci vaří voda...

Antislavia
30. 3. 2023 • 12:11

Spíš by se měl někdo pomstít vám, za tu hrubku v nadpisu !!!!! Hrajete si na novináře a ani neumíte mateřský jazyk je mi z vás na 🤮

illenne
29. 3. 2023 • 19:29

Na mne působila vždy nesympaticky, velice sebestředná, toužící po zviditelnění, nic víc. Její fotky se dost podobají tvorbě Jana Saudka. Jeho smůla, že se s ní dal kdysi dohromady. Už to, že přišel o negativy a svůj archiv tvorby je hodně zarážející.

AHel
29. 3. 2023 • 13:39

paní má to ego také přerostlé, poskytl luxus a zajímavý život a a vyučil jí fotografkou, tak ať mlčí. Ožebračila ho, hnus je i si nabrnknout jeho syna!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.