Radosti celebrit s potomky: Rodí se nové umělecké klany?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Radosti celebrit s potomky: Rodí se nové umělecké klany?!

Michal Malátný s manželkou Petrou Novotnou Stránskou a dcerami Frídou a mladší Kateřiou –2018
Michal Malátný s manželkou Petrou Novotnou Stránskou a dcerami Frídou a mladší Kateřiou –2018 (Foto ara, Profimedia.cz)

Malé děti jedí chléb, velké pijí krev – tak zní jedno české přísloví, jehož pravdivost snad všichni rodiče s gustem občas rádi potvrdí. A jak je to s dětmi celebrit? Pijí taky rodičům krev, nebo napapak pro ně spíše platí, že jablko nepadá daleko od stromu, umělecké geny se dědí a na obzoru je nový umělecký klan?

Michal Malátný (52) Dcery nutí do hraní

Na pódiu má vše pod kontrolou, ale doma mu vládnou ženy. Frontman Chinaski Malátný je otcem dvou dcer Frídy (13) a Kateřiny (11), které s ním slušně mávají. I když ho všichni znají pod příjmením Malátný, tak ve skutečnosti se jmenuje Novotný, a dokonce se tak i představuje. „Mě už Malátný nějak přestalo bavit. Je vtipné, že když na konci koncertu představuji kapelu a sebe a řeknu Novotný, nikdo si toho ani nevšimne. Naše dcery se jmenují Novotné a myslím, že jsou za to rády. Na první dobrou si je se mnou nikdo nespojí,“ tvrdí frontman kapely Chinaski. „Obě holky mají velký hudební talent, ale musím je ke hraní nutit. Doma máme bicí a kytaru, Kateřině stačí slyšet písničku a hned ji skvěle zahraje. Navíc na rozdíl ode mě zná noty, ty jsem se nikdy nenaučil,“ přiznává se smíchem Michal. „Holky nejraději jezdí na skateboardu, v tom jsou fakt dobré. Já se prkna bojím, ale na koloběžku jsem si troufl a docela mě to baví.“

Dan Bárta má nový podcast Nevinnosti světa

 

Video se připravuje ...

Richard Krajčo (45) Moderní táta s Instagramem

Herec a zpěvák Richard Krajčo vychovává se svou třetí ženou Karin Krajčo Babinskou (48) jeho dvě děti, syna Richarda (13) a dceru Bereniku (10). Jejich maminka je bývalá modelka Martina Poulíčková (44). Karin si do manželství přivedla z předchozího vztahu dceru Jasmínu (15). „Malý Ríša má obrovský talent, ale momentálně ho zajímá více fotbal,“ prozradila Karin. „Mám střídavou péči a snažím se být táta na plný úvazek. Takže když vím dlouhou dobu dopředu, že je mám, tak mám volno a trávím čas s nimi,“ tvrdí Krajčo, který se snaží být svým dětem nablízku. Například i tím, že je to moderní otec a přidává vtipná videa na internet. „Moje muzika se jim zatím líbí, ale na divadle mě ještě neviděly. Počkám ještě rok,“ řekl Richard. Divadelní představení Deštivé dny, kde Richard ztvárňuje Denyho, není úplně to, v čem by otec chtěl, aby ho děti viděly. Je to náročnější téma, a tak si musí ještě chvíli počkat.

Dan Bárta (53) Talentu se neubráníš!

Osobitý muzikant Dan Bárta má dvě děti. Elišku (17) s první ženou Kateřinou Procházkovou (46) a syna Mikuláše (6) s Alžbětou Plívovou (39). Jako amatérský entomolog vede děti k lásce k přírodě. „Myslím si, že většinou láska k přírodě se musí rozvíjet. Když se to primárně dítěti neekluje, je dobré ho zaujmout nějakým příběhem. Snažím se svým dětem vše vysvětlovat,“ přiznává. On sám děti do ničeho nenutí. „S tou muzikou je to obtížné. Ale říká se, že talentu se neubráníš. Moje děti se v rytmu a melodii orientují, ale jestli to do budoucna bude něco, co jim bude generovat příjem, nevím. Nelpím na tom, aby moje děti šly v mých šlépějích,“ dodává Bárta. „Jako rodič jsem někdy netrpělivý, jindy jsem na hraně lenory. Snažím se být takovým rodičem, jakého bych si přál jako dítě mít,“ říká s úsměvem Dan.

Michal Dvořák (57) Sourozenci za bubny

Skladatel, producent a textař má s manželkou DJkou Luccou, vlastním jménem Lucií Dvořákovou (44), dva syny – Michala (12) a Františka (9). „Oba synové hrají na bubny, Míša hraje na piano a druhý na housle. Dokonce mi sem do divadla chodí pomáhat,“ prozradil Dvořák, který jinak syny moc nevidí, protože má nyní spoustu práce s přípravami obnovené premiéry Vivaldianna. „Až skončím tady ten shon, tak to rodině vynahradím a dáme si nějakou dovolenou,“ přiznal Michal, na jehož dřívější představení Vivaldianna se synové byli podívat několikrát.

Malátný s "překopanými" Chinaski: Mám s novou partou trému!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.