Zoufalý Malátný v prázdném bytě: Manželka pláchla i s dětmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalý Malátný v prázdném bytě: Manželka pláchla i s dětmi

Michal Malátný
Michal Malátný  (profimedia.cz)

Nesrovnalosti v dokladech vás můžou pořádně vyšplouchnout - zvlášť, když se jedná o cestovní pas. Propadlý štempl poslal lídra Chinasek, Michala Malátného (52), místo do Egypta z letiště zase domů, do prázdného bytu. Manželce a dětem mohl jen zamávat...

„Byl jsem zoufalý. Bylo zrovna 28. října, státní svátek, takže úřady byly zavřené, egyptská ambasáda taky, nedalo se nic nedělat. Vrátil jsem se do prázdného bytu a říkal jsem si, že musím něco udělat. Ale nešlo dělat vůbec nic,“ svěřil se zpěvák pro Super.cz. 

Malátný s "překopanými" Chinaski: Mám s novou partou trému!

Video se připravuje ...

Smutek ze zpackané dovolené ale nakonec přeci jen přetavil v úspěšný hit. „Mohl jsem si jedině zout boty a dát si nohy na stůl. Z toho pocitu jsem napsal text,“ popsal okolnosti vzniku písně Měl bych si boty zout. 

Nový song byl hotový ještě před příletem rodiny zpět do Česka. Kapelník a kytarista František Táborský totiž hned následující den složil i hudbu. 

Malatný s "překopanými" Chinaski: Mám s novou partou trému!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.