Roman Skamene: Z penze nevyžije, musel začít točit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roman Skamene: Z penze nevyžije, musel začít točit

Slavný "vekslák" Roman Skamene
Slavný "vekslák" Roman Skamene (Archiv)

Ke štěstí mu dle jeho slov stačí, aby měl na cigára a žrádlo. To poslední, co ještě před časem Roman Skamene (68) chtěl, je »ředit« si důchod dřinou v seriálech. Teď se však jednomu musel upsat. Nedávno na tom totiž byl tak špatně, že si přivydělával i s televizní vědmou.

Sehne se pro flašku pálenky, zaslechne výstřel a tím se stane i svědkem vraždy. Mezi panáky pak bude zjišťovat zajímavé informace a čmuchat na vlastní pěst. V roli zvědavého penzisty si teď diváci budou moct zase připomenout asi nejznámějšího filmového veksláka Bínyho z Bony a klid. „Přečetl jsem si část scénáře, byla to strašně hezká role, kterou jsem chtěl hrát, a byl jsem rád, že jsem ji vzal,“ řekl deníku Aha!, proč vyměnil nicnedělání za epizodní roli v seriálu Místo zločinu České Budějovice. A skoro si nesedne.

Barevné bydlení barvoslepého Romana Skamene (67): Modrá kuchyň i růžové království!

Video se připravuje ...

Hraju tenis, takže ještě nejsem nemohoucí, těch několik přeběhů mi celkem nevadilo,“ tvrdil Aha!. Před pár lety přitom natáčení i divadlo omezoval, jak to jen šlo, a užíval si poklidného důchodu na chalupě za Prahou. „Když budu mluvit za sebe, jsem úplně nadšený. Žiju na chalupě, nic nepotřebuju. Jenom žrádlo a cigára. Je ale fakt, že všeobecně je důchod drastický, sice se postupně zvyšuje, ale pořád je to málo,“ naznačil letos v únoru, že kšeftům se nebrání. Ostatně všechny výdaje musí utáhnout ze 14 tisíc, které mu stát vyměřil jako penzi. Když mu před třemi lety covid vygumoval všechny herecké brigády, musel vzít zavděk i nabídkou od televizní vědmy Ivany Reginy Kupcové a její léčitelskou talkshow. Jak se mu povedla role v jihočeské kriminálce, sledujte zítra od 20:15 na ČT1.

Maskot veksláků Roman Skamene: Na kontě má přes 100 rolí, ale z důchodu vám spadne brada!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.