Kolaps hvězdy ZOO Tomicové: Musela vyhledat pomoc u odborníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Kolaps hvězdy ZOO Tomicové: Musela vyhledat pomoc u odborníků

Pavla Tomicová si sáhla na dno
Pavla Tomicová si sáhla na dno (Archiv)

Taková rána jen tak nepřebolí. Od zrady manžela Ondřeje Malého (57) sice uplynulo už půldruhého roku, ale zlomené srdce Pavly Tomicové (60) se hned tak nezacelí. Hvězda seriálu ZOO musela vyhledat pomoc u odborníků na duševní zdraví.

Pro oblíbenou představitelku ošetřovatelky zvířat to byla neskutečná pecka. Manžel si předloni začal s rodinnou kamarádkou a kolegyní Kristýnou Kociánovou (38) a stihl si s ní už udělat syna. Podváděná herečka po této ráně zhubla 36 kilo. Ovšem snažila se všude usmívat, jako by se nic nestalo. Nikdo od ní neslyšel půl slova na adresu manžela.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Před třemi týdny se ale měla Pavla s Malým někde letmo potkat a následky byly fatální. „Pavla požádala o pauzu v natáčení. Potřebovala klid a hlavně čas na léčbu,“ prozradil dobře informovaný zdroj. Štáb seriálu vyšel Tomicové s velkým pochopením vstříc. A snažil se incident utajit. „Nepřísluší nám komentovat zdravotní stav herců,“ zaznělo z Primy. „Paní Tomicová má chřipku,“ ujistil mluvčí Josef Ducký.

Naštěstí se herečka už dala do kupy natolik, že se pozvolna vrátila k pracovním povinnostem. Navíc, jak známo, složenky se neptají, zda vás bolí srdce nebo v krku. „Pavla se musí otáčet, je teď na všechno sama,“ vysvětlil zdroj. Není jasné, zda už náhodou nedochází k dělení majetku, který spolu s Ondřejem za skoro 20 společných let nastřádali...

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

JE STATEČNÁ!

Ještě loni sebrala Pavla Tomicová tolik sil, že vzkázala manželovi, aby si v klidu užíval pozdních otcovských radostí. Myslela to upřímně, čímž potvrdila, že se se situací statečně pere. Jenže...



Přečtěte si
jity
26. 3. 2023 • 12:35

Proč by ji musel mít rád každý. Nemusí být každému po chuti, ale přeji jí ať se vzchopí a neničí si zdraví. Zdraví máme jen jedno a neni jediná koho zklamal partner. Hlavně, že má zdravého syna, jsou horší problémy a neštěstí, která lidé mají.

milada fraňková
24. 3. 2023 • 15:13

Paní Tomicová, vzchopte se, lidi Vás mají rádi. A určitě si ještě někoho najdete, s kým si budete rozumět.

Uživatel_5166824
24. 3. 2023 • 09:07

Paní Tomicová, Vás musí mít každý rád. Přeji hodně zdraví a nebojte, karma je zdarma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.