Karel Gott: Je mi už lépe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Je mi už lépe!

Na Silvestra zpíval Karel Gott na Václavském náměstí s horečkou a bojoval se záchvaty kašle.
Na Silvestra zpíval Karel Gott na Václavském náměstí s horečkou a bojoval se záchvaty kašle. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Karel Gott (68) se deníku Aha! ozval z USA. Do Ameriky odcestoval dva dny po Silvestru, kdy na Václavském náměstí v Praze zpíval ve velkých horečkách pro show Mejdan roku z Václaváku televize Nova.

Zpěvák Karel Gott (68) se deníku Aha! ozval z USA. Do Ameriky odcestoval dva dny po Silvestru, kdy na Václavském náměstí v Praze zpíval ve velkých horečkách pro show Mejdan roku z Václaváku televize Nova.

„Už jsme odletěli, je mi lépe,“ stálo v SMS zprávě od Mistra, kde nám také děkoval za zájem o svoji osobu. A hned v následující esemesce nám přiznal, že v pořádku přiletěl do Los Angeles, odkud se v krátké době přesune do Las Vegas. Tam čeká nesmrtelného Slavíka a jeho přítelkyni Ivanu Macháčkovou (31) slunění u moře. Domů do Prahy by se měl vrátit za dva týdny. Nejbližší vystoupení má Karel Gott až na konci měsíce, kdy 27. ledna koncertuje v rámci Schlagerstarparade v Mnichově.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.