Železný startoval na měšťáky: Kvůli nevyléčitelné nemoci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Železný startoval na měšťáky: Kvůli nevyléčitelné nemoci?

Jakub Železný
Jakub Železný (Archiv Blesku)

Moderátor České televize Jakub Železný (49) si sype popel na hlavu. Na Twitteru se přiznal k tomu, že se v Praze na Václavském náměstí nepohodl s policisty. Ti se s ním snažili slušně řešit jeho silniční přestupek, ale Železný se s nimi příliš nemazal.

Strážníci měli Jakuba upozornit na to, že špatně zastavil. Se svým vozem totiž zaparkoval přímo na přechodu pro chodce. Dle videa, které koluje po internetu, se policie snažila přestupek vyřešit dohodou, ale Železný byl překvapivě proti a začal tropit scény. Ke strážníkům se choval arogantně a dokonce si nechal zavolat i nadřízeného dané hlídky. Když Jakub odmítl podstoupit test na drogy, na místo vyjela státní policie, test nakonec vyšel negativně. Banální přestupek tak zaměstnal nespočet lidí. Sám Železný se k incidentu rozhodl vyjádřit.

Jakub Železný k incidentu s policií na Václavském náměstí

Video se připravuje ...

„Včera mě “přepadla” bulvární TV (její právo) k jakémus videu. Nechápal jsem. Tak jsem dnes shlédl: Vteřina, kdy se dovíte: blízký se neuzdraví. Zastavíte. Blbě. Strážník hned řve. PAK zapne kameru. (A MP video sestříhá). I tak měla má reakce být jiná! Mrzí mě to, omlouvám se. J.“ napsal moderátor na Twitter. Podle webu Expres.cz má nevyléčitelnou nemocí trpět jeho otec, někdejší šéf Televize Nova Vladimír Železný (78). Před měsícem mu navíc na rakovinu žaludku zemřel starší bratr David Železný (†53).

Bad Sex Awards: 6. místo Jakub Železný: Kinského zahrada

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
22. 3. 2023 • 08:31

Strážník jen konal svou práci. Železný se choval jako i*iot. To se tedy odkopal a úplně zbytečně ! Teď osobně zažívá šikanu novinářů a redaktorů, tak jak to sám dělal ze své pozice jiným! A také nikoho nešetřil.

AHel
22. 3. 2023 • 08:04

Nesuďte, má dost naloženo, já tomu rozumím, normálně mu ujely nervy, omluvil se, vysvětlit, nikomu se nic nestalo, to se může stát každému, zameťte si před svým prahem, buďte lidi a né hyeny, nemáme jich ve vládě přespříliš?

pravlast
22. 3. 2023 • 07:03

Nevyléčitelně poškozený mozek,dezinformační schopnosti a přenos blbostí,když "pracuje" v ČT není se čemu divit.

crnecek
21. 3. 2023 • 17:02

Rodinné poměry na silnici nemají co dělat. Tady je řidič a má se podle toho chovat. A ne se chovat jak tupec, který nezná Zákon o provozu na pozemních komunikacích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.