Kuchařová blouzní ze samoty? Vymyšlená známost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kuchařová blouzní ze samoty? Vymyšlená známost

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová  (Instagram)

Zatímco vztah Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje Brzobohatého (40) vzkvétá, Táňa na svého prince stále čeká. Nedávno překvapila vyjádřením, že už není single, následně ale přiznala, že si to jen vymyslela. Proč? 

Nejkrásnější žena planety z roku 2006 zůstala po rozvodu sama. Všechny otázky, ať už od médií, nebo sledujících na Instagramu, se už několik měsíců přirozeně stáčí k tomu, zda už má konečně novou známost. Možná už ji nebavilo reagovat, a tak vyjela s vyjádřením, že už se v jejím životě někdo objevil, ale nechce o tom víc mluvit. Svou tezi ale posléze vzala zpět.

„To byl můj nemístný fórek, který jsem zveřejnila při mé cestě po Bhútánu a všichni se ho chytli. Já jsem ty vztahy měla poslední dobou tak veřejný, že bych si opravdu ty věci chtěla nechat pro sebe,“ potvrdila Kuchařová Blesku. 

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...

Oproti minulosti, kdy se dlouho vypořádávala s ranami osudu, však nyní už připouští, že se na nový vztah cítí být připravená. „Jsem na tom, řekla bych, velice dobře. A protože jsem zdravý empatický člověk, tak s takovouhle zradou se prostě holt člověk vyrovnává nějakou dobu. Ale už je to za mnou, zaplaťpánbůh za to,“ řekla v rozhovoru pro iDnes.cz. 

O svém budoucím partnerovi má jasnou představu. „Chtěla bych někoho laskavého, milého, inteligentního, úspěšného, aby se mnou nesoupeřil a aby mi nechával moji svobodu. Protože jsem hodně houževnatý a pracovitý člověk. Ale zas dokážu vrátit tuhle svobodu zpátky. Nejsem opravdu nijak náročná. Chci někoho, s kým se budu cítit v bezpečí a kdo mi bude vracet tu lásku, kterou dávám já, protože já mám velké srdce,“ vzkázala případným nápadníkům. 

Příchody na inauguraci: Dorazily i Taťána Kuchařová či Danuše Nerudová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
4. 3. 2024 • 12:04

Ad Mirka 2112 Moc rozumu jste zrovna nepobrala.Jarda

Sýkorka Borka
7. 4. 2023 • 12:55

Jarmila Budilova
6. 4. 2023 • 23:44

Je hezká,mladá,přeji ji, aby našla toho pravého ♥️. Brzobohatý je povahou zřejmě celá máma😡,zpychnul,na tátu -fešáka,nemá.

Mirka2112
27. 3. 2023 • 11:38

Jana Horká Ukažte se vy jak vypadáte, potom kritizujte...Podle toho co jste napsala jste tupá, k tomu šeredná....

Mirka2112
27. 3. 2023 • 11:38

Jana Horká Ukažte se vy jak vypadáte, potom kritizujte...Podle toho co jste napsala jste tupá, k tomu šeredná....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.