Okamura vyjel po Bubílkové: Jsem single! lákal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Okamura vyjel po Bubílkové: Jsem single! lákal

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Jakub Poláček)

Komička a moderátorka Zuzana Bubílková (70) je na svůj věk velice vitální. Nedávno se objevila v pořadu Show Jana Krause a rozpovídala se mimo jiné i tom,  jak dělala rozhovor s poslancem Tomiem Okamurou (50).

Zuzaně smysl pro humor rozhodně neschází, naopak jím oplývá. Na svém profilu na Instagramu fanoušky denně zásobuje vtipným obsahem a její popularita strmě stoupá. Na červeném gauči moderátora Jana Krause vyprávěla i pár svých pracovních historek. V paměti jí asi nejvíce utkvěl rozhovor s Tomiem Okamurou.

Kápni božskou: Zuzana Bubílková přiznala podprůměrný důchod! Proč nemá víc?

Video se připravuje ...

„Natáčela jsem s Okamurou. Pořád něco říkal a já ho žádala, jestli by mohl zmlknout aspoň, když ho představuju. Nedokázala jsem mu skočit do řeči. Jako politická zpravodajka jsem byla vytrénovaná, že musím počkat na nádech a skočit do řeči. Jenže Okamura nedýchá. Nevím, on má snad žábry,“ pronesla se smíchem Bubílková. „Když jsme skončili, řekl mi, že nejsem špatná, jen potřebuju školení, a že mi ho dá. A pak se otočil, a ještě mi řekl, že je singl. Z toho jsem byla mimo,“ dodala vzápětí Zuzana. Není se čemu divit, přeci jen je to pořád krásná žena, ze které srší důvtip a charisma, tak je pochopitelné, že se o ni muži stále zajímají.

Bubílková o Krampolovi: Náš vztah byl jen o penězích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.