Místo zločinu České Budějovice: Mord po divokém sexu na lodi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Místo zločinu České Budějovice: Mord po divokém sexu na lodi

Mrtvou dívku ohledává Martin Myšička alias patolog.
Mrtvou dívku ohledává Martin Myšička alias patolog. (Foto Česká televize )

Moc krve tentokrát nepoteče, zato hned v prvních pěti minutách dojde k divokému sexu mezi ženatým podnikatelem a spoře oděnou hosteskou. Mrtvolu sexy dívky, kterou hraje modelka Kristýna Kuruc, pak mordparta Davida Novotného (53) vyloví z řeky. Bez kalhotek...

Na zakotvené výletní lodi probíhá oslava čtyřicátin známého jihočeského podnikatele. Krásné mladé dívky, najaté agenturou, přinášejí oslavenci čtyřicet růží. Předposlední díl jihočeské kriminálky s názvem 40 růží začne pěkně zostra divokou milostnou scénou na potemnělém parníku. Blondýnka v bílém kimonu svede přiopilého podnikatele, kterého ztvárnil herec Lukáš Melník (41). Posilněný alkoholem roztrhá na dívce kalhotky a vrhne se na ní. Hned po vášnivé scéně ale přijde vystřízlivění – promodralou krásku vytáhnou z řeky s rozbitou hlavou poté, co ji přejedou sportovci. Jde o žárlivost, vydírání nebo vyřizování účtů mezi manžely, jejichž vztah už dávno ztratil smysl a jediným pojítkem je nahromaděný majetek?

Herec David Novotný děkuje českým hasičům v Turecku:

Video se připravuje ...

Ženské zbraně

Jak deník Aha! zjistil, režisér Jiří Chlumský (64) epizodní roli svěřil neherečce Kristýně Kuruc, která je ve skutečnosti majitelkou modelingové agentury v Přerově. Na natáčení mu kývla, i když místo slov používá jen své ženské zbraně a v záběrech je většinou jen v krátkém župánku nebo polonahá. „Dokončuji druhou vysokou školu, mám toho hodně, dvě práce, dvě děti, kterým se věnuji na 300 procent,“ prozradila v jednom z mála rozhovorů.

Posila z Ostravy

Pozornému divákovi možná neujde, že ten, kdo krásné hostesce rozerve kalhotky a má s ní divoký sex, je patolog Václav Kozderka z předchozí ostravské řady (mimochodem, příběhy z ostravské kriminálky budou následovat hned po těch z Českých Budějovic). Tady nicméně Melníkovi scénář předepisoval roli nevěrného podnikatele. Ostatně na padouchy i milostné pletky už se držitel ceny Thálie pomalu stává odborníkem.

V seriálu Anatomie měl několik intimních scén s kolegyní Bárou Černou (27) alias sestřičkou Emou. A jak přiznal, šel na to s humorem. „Jinak to ani nejde,“ smál se s tím, že mezi klapkami házel vtipy, aby se všichni uvolnili a brali to víc v pohodě. Tady se alespoň nemusel svlékat a sexuální scénu si odbyl oblečený a ve stoje. Jak byl u toho věrohodný, sledujte dnes v Místo zločinu České Budějovice od 20.15 v České televizi.

7 pádů: Trápení Blanarovičové, svádění Novotného i hazard fotbalové legendy Vízka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.