Vejvodová z Jedné rodiny: Sex před kamerou? STRES! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vejvodová z Jedné rodiny: Sex před kamerou? STRES!

I přes počáteční rozpaky si herci natáčení užívali.
I přes počáteční rozpaky si herci natáčení užívali. (Foto TV Nova, FTV Prima)

Skončí s ním v posteli, vyfotí mu svá prsa a předvede mu tělo v sexy prádle! Zuzana Vejvodová (42) neboli Klára se v seriálu Jedna rodina konečně přestane chovat jako upjatá »stará panna « a pořádně to rozjede se Stanislavem Majerem (44) čili zazobaným Alešem!

Už dnes večer diváci TV Nova uvidí, jak si do své ložnice odvede šarmantního podnikatele a bude se s ním líbat i laškovat zakrytá jen tenkou dekou. To, co je žhavé na obrazovce, ale zpravidla na natáčení moc horké nebývá. „Každý, kdo má zkušenost s natáčením milostných scén, vám potvrdí, že jde v podstatě o velmi stresující a nepřirozenou záležitost,“ nechala se slyšet představitelka Libušky z nekonečného seriálu Ulice.

Zuzana Vejvodová prozradila, jak elegantně vyřešila s bývalým partnerem střídavou péči

Video se připravuje ...

Temný život

Dle informací Aha! si navíc v dalších dílech oblékne erotické prádlo, které toho zakrývat moc nebude. Půvaby maminky 11letého syna Jonáše, jehož má herečka se svým ex Pavlem Nečasem (57), si asi moc nevychutnal ani její seriálový milenec. „Není nic nepříjemnějšího než hrát opilého a sex. Kouká na vás při tom polovina štábu. Ale pokud to točíte s někým, kdo je vám blízký, ten ostych není tak velký. A co si budeme namlouvat, herci jsou ryzí prostitutky,“ prohlásil nedávno Majer, který si své soukromí velmi střeží a nikdy veřejně nepředstavil ani žádnou svou ženu. „Možná proto, že můj život je tak temný, že to nechcete slyšet,“ vtipkoval. Jak mu to sluší v ložnici s Vejvodovou, můžete vidět už dnes od 20:20 hodin na Nově.

Tento týden v Ulici: Milošův osobní bankrot, Magdina příprava na miminko, Vandy zpackané líbánky

Video se připravuje ...

Sandeva: Z Ulice do Rodiny

Jedna rodina se rozroste o další postavu. Sara Sandeva (25) na své sociální síti propálila, že se v seriálu o střídavé péči objeví jako Barbora. Nejdřív jen epizodně, později možná sehraje větší roli. S natáčením pro Novu má ostatně sexy herečka a partnerka Jakuba Prachaře (39) zkušenosti – před časem ji diváci vídali jako Skyler v nekonečném seriálu Ulice, než ji nahradila Michelle Hansenová (30). Smlouvu tehdy nepodepsala z vlastního rozhodnutí. „Po nějaké době jsem ale cítila, že už se odehrálo všechno, co mělo, že ta role přinesla něco lidem a mně také, ale je na čase jít dál,“ svěřila se tehdy herečka. Teď nastal zjevně čas posunout se do dalšího dobře placeného seriálu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.